UPS kondigt latere ophaaltijden aan

UPS kondigt latere ophaaltijden aan

Redactie Baaz
UPS kondigt aan dat het in de toekomst latere ophaaltijden biedt aan klanten in heel Europa. De uitbreiding biedt klanten, verspreid over bijna 52.000 Europese postcodes, flexibelere toegang tot het slimme wereldwijde logistieke netwerk van UPS.

Klanten UPS profiteren

Klanten in meer dan honderd Nederlandse postcodes, profiteren van ophaaltijden tot 19.00 uur, waardoor ze maximaal een uur extra productietijd hebben. UPS heeft ook de UPS Standaard-service tussen gebieden in Limburg, Noord-Brabant en Zeeland verbeterd, waardoor de verzendtijd met de meest voordelige dienst voor wegtransport van UPS naar Londen en delen van Zuidoost-Engeland tot één dag is afgenomen.

Flexibiliteit

'Flexibiliteit is zeer belangrijk voor kleine Nederlandse bedrijven, gezien zij ervoor moeten zorgen dat klanten hun bestellingen krijgen wanneer ze die nodig hebben', zegt Ufku Akaltan, country manager UPS Benelux. 'Door onze ophaaltijden met tot één uur te verlengen, krijgen kleine bedrijven niet alleen meer tijd voor productie en het afhandelen van orders, maar kunnen ze zich ook concentreren op hun passie en hun bedrijf laten groeien.'

Onderzoek

Volgens de Europe Pulse of the Online Shopper studie van 2017, verlaat 52 procent van de online shoppers in Europa hun winkelwagentje als ze vinden dat de levertijd te lang is. Met latere sluitingstijden en snellere verzending, met de voordelige UPS Standaard-dienst voor wegtransport, kunnen bedrijven in Nederland de klanttevredenheid blijven verhogen door producten snel en betaalbaar bij hun klanten af te leveren.

Uitbreiding van service UPS

De recente uitbreidingen van de service van UPS maken deel uit van de 2 miljard dollar investeringen in het Europese netwerk en de infrastructuur tot 2019. Onderdelen van dit investeringsprogramma zijn onder andere de aankondiging van een faciliteit van 130 miljoen euro in Eindhoven, de opening van een hub in Londen van 120 miljoen pond en de bouw van een hub in Parijs van 100 miljoen pond. Met dank aan deze en andere investeringen kunnen klanten nu binnen twee werkdagen, meer dan 80 procent van de Europese bevolking bereiken met behulp van UPS Standaard, het meest voordelige dienst voor wegtransport van UPS.

LEES OOK: Tientallen miljoenen extra voor vergroening transport

Transformatie UPS

UPS bevindt zich op dit moment midden in zijn meest uitgebreide transformatie van de laatste decennia, waarbij de prioriteit wordt gegeven aan middelen en directe investeringen met het oog op het grootste strategische voordeel en lange-termijnrendement voor aandeelhouders. Begin 2017 kondigde het bedrijf plannen aan voor uitgebreide upgrades van het slimme wereldwijde logistieke netwerk, het verbeteren van de capaciteit en efficiëntie door het gebruik van state-of-the-art processen, informatietechnologie en automatisering.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie