Only creative entrepreneurs gaat de grens over naar België

Only creative entrepreneurs gaat de grens over naar België

Redactie Baaz

Het Belgische creatief en strategisch marketingbureau Happiness is onderdeel geworden van Only creative entrepreneurs. Dit is het eerste bureau buiten Nederland dat zich aansluit bij Only en zal de basis vormen voor de community in België. Happiness heeft meerdere vestigingen in onder andere Brussel en Amsterdam, die samen een groep van meer dan honderd medewerkers vormen.

Ook in België het goede laten groeien

Only heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een community met meer dan driehonderd strategen, designers, developers, communicatie-, media- en contentspecialisten in Nederland. Hierin staan creativiteit en ondernemerschap centraal. De gespecialiseerde en complementaire teams die onderdeel zijn van Only bedienen hun eigen opdrachtgevers en versterken elkaar waar mogelijk. Only wil door verbinding het goede laten groeien in Nederland, en maakt nu dus ook de stap naar België.

Happy match

De cultuur van Happiness sluit goed aan op de creatieve en ondernemende cultuur van Only in Nederland. Daarnaast hebben beide bedrijven waarden die met elkaar overeenkomen zoals verbinding, maatschappelijke thema’s, duurzaamheid en de combinatie van strategie en creativiteit.

 Frans de Vries, CEO van Only creative entrepreneurs: “We zijn erin geslaagd om de afgelopen jaren in Nederland een sterk ecosysteem op te bouwen waarin de verschillende expertises van alle creative entrepreneurs bij elkaar komen. Hierin bewijzen we dat één plus één meer dan twee is. Nu is het tijd om ons dienstenaanbod ook in België te verdiepen en te verbreden. Happiness is een zeer gerenommeerd bureau in België en is niet voor niets twee keer tot Agency of the Year uitgeroepen. Wij hebben veel zin om samen met Happiness te bouwen aan Only in België.”

Karen Corrigan, oprichtster en CEO van Happiness: “Het wordt in onze sector alsmaar belangrijker om een brede dienstverlening aan klanten te kunnen bieden. Samen met onze eerdere investeerder Tilleghem hebben we hier de eerste stappen voor gezet, onder andere met de oprichting van Happiness Amsterdam en de overname van Tomorrow Agency, een niche speler in employer branding. Door de samenwerking met Only kunnen we onze consolidatie- en diversificatiestrategie voortzetten. Het track record en ecosysteem van Only enerzijds en onze creatieve en culturele sterktes anderzijds zorgen voor mooie kansen in zowel België als Nederland. Met andere woorden: niets verandert, alles wordt beter.”

Happiness blijft onder de huidige naam en vanaf de bestaande locaties opereren.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie