Ubermart lanceert in Nederland
Ubermart, nieuwe online supermarkt

Ubermart lanceert in Nederland

Redactie Baaz
Heb je een hekel aan boodschappen doen? Dan is Ubermart misschien wat voor jou. Deze nieuwe online supermarkt levert binnen twee uur de boodschappen rechtstreeks van de lokale supermarkt aan huis.

Vanaf maandag 3 november is de nieuwe dienst Ubermart van start gegaan. Het is op dit moment alleen nog te gebruiken in Rotterdam en omstreken. De personal shoppers van Ubermart staan klaar om de boodschappen binnen twee uur, na ontvangst van de online bestelling, aan huis te leveren.

Hoe werkt het?

Via www.ubermart.nl kun je via je smartphone of computer een assortiment van meer dan 20.000 producten inzien en eenvoudig je boodschappenkar samenstellen. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, zal het systeem automatisch een personal shopper aanstellen die het dichtst bij jou in de buurt zit. Deze gaat vervolgens direct aan de slag met de boodschappen en levert deze zo snel mogelijk op de door jou gekozen locatie en eventueel tijdstip.

Landelijke dekking

De dienst streeft ernaar om op korte termijn in het hele land beschikbaar te zijn, maar het is nu alleen nog te gebruiken in de regio Rotterdam. Via de postcode checker op de website kun je controleren of de dienst in jouw regio beschikbaar is.

Personal shopper

Iedereen kan personal shopper worden. Via deze weg kun je op een flexibele en creatieve manier bij verdienen. Je kunt je op de website van Ubermart hiervoor aanmelden.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie