Strict benoemt Marieke Biemans als Directeur Strict Young Professionals

Strict benoemt Marieke Biemans als Directeur Strict Young Professionals

Redactie Baaz

Strict, expert in digitale transformatie, heeft met ingang van 1 februari Marieke Biemans (35) benoemd als de nieuwe Directeur Strict Young Professionals.

Met een indrukwekkende carrière, waaronder HR Consultant bij Ordina en als Chapter Chief bij Team Rockstars IT, brengt Marieke een solide basis in zowel HR als IT met zich mee. In haar nieuwe functie als Directeur Young Professionals zal ze zich primair richten op het creëren van groeikansen voor jong talent, het opbouwen en behouden van waardevolle partnerships en het in stand houden van een positieve werkomgeving binnen het Strict Young Professionals-programma.

Ontwikkeling jong talent

Strict Young Professionals biedt Marieke de mogelijkheid om haar ervaring in te zetten voor de ontwikkeling van jong talent binnen het tweejarige programma voor afgestudeerden. Het programma, dat inmiddels twintig jaar bestaat, legt niet alleen de nadruk op vakinhoudelijke ontwikkeling, maar ook op het opbouwen van duurzame relaties met klanten. Met haar focus op samenwerking en het creëren van een positieve werkomgeving weerspiegelt Marieke de kernwaarden van Strict Young Professionals, waarbij de mens altijd op de eerste plaats staat. Met speciale aandacht voor het begeleiden van nieuw talent, streeft Strict naar weinig verloop en een cultuur waarin medewerkers graag blijven werken. Marieke zal een cruciale rol spelen bij het bevorderen van de ontwikkeling en groei van young professionals, zowel binnen het programma als binnen Strict zelf.

"In deze nieuwe rol kan ik mijn ervaring in zowel HR als IT inzetten om de ontwikkeling van jong talent te stimuleren en tegelijkertijd te werken aan waardevolle en duurzame relaties met klanten”, aldus Marieke. “Bij Strict staat de mens altijd op de eerste plaats. Mijn doelen voor de komende jaren zijn gericht op het ontwikkelen van de young professionals, en het behouden van een hoog niveau van werknemerstevredenheid, om zo maximale impact te maken bij onze klanten.”

Jan Hein Bastiaenen, CEO en oprichter van Strict: “Door haar ervaring en doelgerichtheid hebben we het volste vertrouwen in de positieve impact die Marieke zal hebben op ons programma. Ze gaat een cruciale rol spelen in het in stand houden van ons lage personeelsverloop en in het bevorderen van de doorstroom van nieuw talent, zowel binnen als buiten onze organisatie. Met haar nieuwe functie binnen het Young Professionals-programma zal ze ook onze klanten ondersteunen bij het aantrekken van jong talent voor hun organisatie. Samen streven we naar het verder versterken van onze positie als leider in het begeleiden van opkomend talent in de professionele wereld.”

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie