SD Worx SAP Solutions benoemt Raymond Schröder tot Commercieel Directeur

SD Worx SAP Solutions benoemt Raymond Schröder tot Commercieel Directeur

Redactie Baaz

Europese HR-dienstverlener SD Worx benoemt Raymond Schröder tot Commercieel Directeur van SD Worx SAP Solutions in Nederland, het gespecialiseerde SAP-team binnen de organisatie. In deze rol rapporteert Schröder rechtstreeks aan Mark Bloem, Algemeen Directeur bij SD Worx Nederland.

Positie in Nederlandse markt verder versterken

Afgelopen jaar realiseerde de divisie een autonome groei van ruim 30 procent. Schröder richt zich in zijn nieuwe functie specifiek op de Nederlandse markt, waarbij hij zijn uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van SAP zal inzetten om het team te versterken en de groei van SD Worx SAP Solutions verder te stimuleren.

Met een indrukwekkende staat van dienst van 25 jaar in sales en salesleiderschap, waarvan vijftien jaar bij SAP Nederland, brengt Schröder veel ervaring met zich mee voor zijn nieuwe rol. Hij heeft verschillende functies bekleed, waaronder recentelijk tweeënhalf jaar als directeur van SAP SuccessFactors en drie jaar als directeur Mid-Market. Schröder heeft een breed netwerk binnen SAP in Nederland en SAP EMEA-Noord, en staat bekend om zijn vermogen om nieuwe klanten en marktkansen te identificeren en om te zetten in succesvolle verkoopstrategieën.

"Wij zijn verheugd om Raymond Schröder te verwelkomen als onze nieuwe Commercieel Directeur”, zegt Mark Bloem, Algemeen Directeur bij SD Worx Nederland. “Zijn uitgebreide ervaring en bewezen leiderschapscapaciteiten zullen een waardevolle bijdrage leveren aan onze groei en succes in de toekomst. Daarom kijkt het volledige team uit naar de samenwerking."

Raymond Schröder, Commercieel Directeur bij SD Worx SAP Solutions: "Ik kijk er enorm naar uit om bij SD Worx SAP Solutions aan de slag te gaan en samen te werken met het getalenteerde team om onze commerciële doelstellingen te realiseren. Ik ben vastbesloten om onze positie als marktleider verder te versterken en onze klanten de beste SAP-oplossingen te bieden."

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie