Hiscox benoemt Julien Stolin tot Managing Director Benelux

Hiscox benoemt Julien Stolin tot Managing Director Benelux

Redactie Baaz

Hiscox heeft Julien Stolin benoemd tot Managing Director Benelux en lid van het Europese Executive Team. De aanstelling is onder voorbehoud van reglementaire goedkeuring. Julien volgt Hans Leenards op en vervult zijn nieuwe functie vanaf vandaag.

Julien Stolin is in 2012 bij Hiscox in dienst getreden als Operations Manager Benelux. Aansluitend was hij Head of Strategic Change Europe en sinds 2019 Head of Claims Europe. In zijn nieuwe rol is het zijn missie om Hiscox te ondersteunen bij de verdere ontwikkeling in de Benelux, in lijn met de waarden van het bedrijf: gericht op mensen en met toewijding aan klanten. 

Groei versnellen 

“Julien is goed bekend met zowel de wereld van Hiscox als die van de lokale en Europese verzekeringsmarkt", zegt Robert Dietrich, CEO van Hiscox Europa. "Hij kent onze waarden en is vastbesloten om, na het uitstekende jaar 2023, de groei van Hiscox Benelux te versnellen. Zijn benoeming stelt ons in staat de groei en onze leidende rol in bepaalde markten te waarborgen door innovatie en technologie” 

Bewezen reputatie 

“Hiscox heeft een solide en bewezen reputatie als gespecialiseerde verzekeraar", vult Julien aan. "Vanwege onze nauwe relaties met partners en ons pioniers-DNA hebben we nieuwe expertisegebieden ontwikkeld en digitale kansen omarmd. Hierdoor loopt Hiscox een stap voor op de markt. Ook in de toekomst blijven we investeringen doen om de leidende verzekeraar te blijven voor kleine en middelgrote bedrijven en particuliere klanten. Ik ben er trots op dat ik deze veranderingen mag leiden met de steun en professionaliteit van al onze teams." 

Foto 

Julien Stolin MSc MBA is per 15 januari 2024 benoemd tot Managing Director Hiscox Benelux. Hij behaalde zowel zijn masterdiploma economie als zijn executive MBA-diploma aan de Rotterdam School of Management. Nadat hij zes jaar als managementconsultant had gewerkt, trad hij in 2012 bij Hiscox in dienst als Operations Manager Benelux. Aansluitend was hij Head of Strategic Change Europe en sinds 2019 Head of Claims Europe.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie