Smash it like it's hot: maak kennis met de nieuwe Beyond Mince® Smash Burger

Smash it like it's hot: maak kennis met de nieuwe Beyond Mince® Smash Burger

Redactie Baaz

Beyond Meat®, marktleider in plantaardig vlees, brengt een nieuwe trend naar Nederland met de heerlijke Beyond Mince® Smash Burger

Als je dacht alles op het gebied van burgers wel te kennen: think again!

Maak deze zomer indruk op vrienden en familie door thuis de ultieme Smash Burger te maken met Beyond Mince®. Leuk om te maken, heerlijke smaak. Just roll, smash, grill and taste! 

Beyond Meat's plantaardige gehakt heeft met de smaak, textuur en veelzijdigheid die mensen zo lekker vinden aan traditioneel gehakt, maar met alle extra voordelen van plantaardige eiwitten. 

Maak een heerlijke plantaardige versie van de trendy smash burger, die oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt, door een bal van Beyond Mince te maken en deze plat te drukken  - of te "smashen" in een pan. Het resultaat? Een burger met een heerlijk krokante buitenkant en sappige binnenkant, klaar in een paar minuten. Stapel zoveel burgers als je wil op een broodje, voeg je favoriete toppings toe, en voilà, een lekkere plantaardige burger die barst van smaak.

Beyond Mince heeft de juiste structuur en smaak om de perfecte Smash Burger te maken en bevat 15g eiwitten per 100g portie -- allemaal zonder cholesterol, soja, of gluten. Deze nieuwe, spannende burger moedigt mensen in heel Nederland aan om te kunnen eten wat ze lekker vinden, zonder te hoeven inleveren op duurzaamheid of een gebalanceerde levensstijl. 

De Beyond Mince Smash Burger is makkelijk zelf te maken en ongelooflijk snel klaar. 

Stap 1: Maak van Beyond Mince balletjes van ongeveer 60 gram 

Stap 2: Leg de balletjes in de koekenpan met een bakpapiertje erop 

Stap 3: Gebruik een platte spatel om de burgers plat te smashen. Smash it, tot ze een dikte hebben van ongeveer een halve centimeter. 

Stap 4: Grill de burgers 4-5 minuten en flip ze om. Bak ze nog 2 minuten aan de andere kant tot de randjes lekker krokant zijn. Je Beyond Mince Smash Burger is done! Leg de burgers op een lekker broodje en voeg toppings en sauzen toe naar keuze.

Voor de ultieme smash burger gebruik je 2 verpakkingen Beyond Mince plantaardig gehakt. Hiermee kun je 8 grote, 12 medium en 16 kleine burgers maken. 

Beyond Mince is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Picnic en Plus.

Hot tip: Ga zeker eens langs bij Diego’s in Rotterdam of Scheveningen waar chef-kok en koning van de burgers, Diego Buik, zijn eigen Beyond Mince Smash Burger heeft gemaakt, genaamd "The Super Sick Vegan Smash". 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie