Sharon Hilgers vertegenwoordigt Nederland tijdens internationaal event

Sharon Hilgers vertegenwoordigt Nederland tijdens internationaal event

Redactie Baaz

Wie wordt de World Entrepreneur van 2023? Dat wordt deze week bekendgemaakt tijdens het internationale event dat EY organiseert in Monaco van dinsdag 6 juni tot 9 juni. Namens Nederland maakt Sharon Hilgers kans op het winnen van deze prestigieuze titel. De founder en CEO van het succesvolle sieraden- en modemerk My Jewellery won afgelopen najaar de Nederlandse verkiezing en mag ons land deze week in Monaco vertegenwoordigen tijdens het EY World Entrepreneur Of The Year-event van 6 tot 9 juni. Op donderdagavond, tijdens het EY World of the Year-Gala, zal de winnaar bekend gemaakt worden...

Het EY World Entrepreneur Of The Year-event vindt plaats van 6 tot 9 juni in het Vorstendom Monaco, aan de Franse zuidkust. Uit een selectie van 49 kandidaten, afkomstig uit 45 verschillende landen, zal de 8-koppige onafhankelijke – uit ondernemers bestaande - jury één winnaar kiezen. Deze kandidaten uit de ‘Class of 2023’ zijn geselecteerd op basis van hun innovatieve doorzettingsvermogen en zullen worden beoordeeld aan de hand van vier criteria: ondernemersgeest, doelgerichtheid, groei en impact.

Jonge vrouwen inspireren

Als founder en CEO van het Nederlandse sieraden- en modemerk My Jewellery maakt Sharon Hilgers kans om de titel ‘World Entrepreneur Of The Year’ te bemachtigen. Afgelopen najaar won Hilgers overtuigend de Nederlandse editie van de EY Entrepreneur Of The Year Award. De jury was daarbij lovend in haar toelichtende commentaar: “Sharon is meegegroeid met haar bedrijf en weet precies wat binnen haar doelgroep speelt. Ze heeft in feite haar eigen segment gecreëerd en weet dat iedere dag weer te verzilveren. Ze toont leiderschap door haar bedrijf op een duurzame manier te laten groeien, is innovatief en heeft een mooie spreiding tussen retail, webshop en B2B.”

Hilgers kijkt nu vol enthousiasme en gezonde spanning uit naar de wereldeditie. “Ik ben vereerd dat ik namens Nederland dit prachtige event mag bijwonen. Meedingen naar EY World Entrepreneur Of The Year Award in Monaco betekent bewustzijn vergroten en jonge vrouwen over de hele wereld inspireren.”

sharon

Over EY / EY World Entrepreneur of the Year

Het EY World Entrepreneur Of The Year-event brengt visionaire ondernemers, succesvolle CEO’s en innovatieve business leaders uit de hele wereld bijeen voor een ultieme onderlinge krachtmeting. Tijdens dit jaarlijkse event worden de prestaties van onverschrokken ondernemers in het afgelopen jaar belicht en beoordeeld. Advies en accountancy organisatie EY organiseert dit internationale event al sinds 1986. Aan de verkiezing nemen inmiddels succesvolle ondernemingen deel uit meer dan zestig landen wereldwijd. EY World Entrepreneur Of The Year wil met ditevent vernieuwers stimuleren nieuwe oplossingen te creëren door vernieuwend te denken op het vlak van wereldwijde duurzaamheid, technologie, diversiteit, gelijkheid en inclusie, en economische volatiliteit.

Over Sharon Hilgers & My Jewellery

Sharon Hilgers (34) creëerde in korte tijd een team van bijna 700 jonge, creatieve en enthousiaste medewerkers die ervoor zorgen dat My Jewellery blijft groeien. Dagelijks inspireert My Jewellery duizenden modeliefhebbers via verschillende kanalen. Het sieraden- en modemerk heeft een inspirerende merkbeleving, leuke prijzen en snel wisselende collecties die zorgen voor een trouwe fanbase. Sharon Hilgers startte haar bedrijf in de zomer van 2011 met een succesvolle webshop. In 2015 opende ze haar eerste boutique in Den Bosch. Wat begon op haar zolder in ’s-Hertogenbosch, groeide in korte tijd uit tot een heus imperium.

My Jewellery groeide in twaalf jaar uit tot één van de snelst groeiende en datagedreven e-commerce bedrijven van Nederland, met 28 boutiques verspreid over het land en vestigingen in België en Duitsland. Daarnaast heeft My Jewellery ruim 300 partner stores, voornamelijk in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Het merk blijft zich verder uitbreiden en heeft al een half miljoen volgers op Instagram.

zie ook:

Economisch beeld weer negatiever

Omzet horeca groeit ruim 2 procent

en op WINMAG Pro

Dit zijn de vier redenen om als bedrijf van webhosting gebruik te maken

Cloud Architect Alliance al zeven jaar hét kennis- en netwerkplatform voor cloudarchitecten

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie