Ambitieuze entrepreneurs opgelet: zo geniet u optimaal van uw kapitaal

Ambitieuze entrepreneurs opgelet: zo geniet u optimaal van uw kapitaal

Redactie Baaz

Waar de klassieke ondernemer een bedrijf opbouwt en dat uiteindelijk overdraagt of schenkt, begint de seriële ondernemer meerdere bedrijven - soms tegelijk. Een bedrijf wordt hierbij in een aantal jaren opgebouwd, verkocht of onder beheer gebracht en de ondernemer gaat vervolgens door naar een volgend project. Op deze manier kunnen innovatieve ondernemers zich richten op hun kracht: het laten groeien van nieuwe ondernemingen.

kapitaal

Continuïteit in vermogen dankzij serieel ondernemen

Serieel ondernemen is dé werkwijze voor ambitieuze ondernemers die hun vorige succes(sen) graag omzetten in nieuwe kansen. Dat succes vertaalt zich vaak ook in het vergaren van vermogen, dat zowel kansen als uitdagingen biedt. Bovi & Ox biedt een uitgebreid pakket aan financiële werkzaamheden en personal assistance diensten, opdat seriële ondernemers zich volledig kunnen richten op het starten van nieuwe bedrijven.

Seriële ondernemers hebben vaak te maken met situaties die aansluiting vinden bij een family office: een vermogen waarbij zakelijk en privé met elkaar verweven zijn en waar verschillende belasting- en boekhoudvraagstukken een rol spelen. Bovi & Ox en partners kunnen in deze vraagstukken een adviserende rol spelen en structuren opzetten die de continuïteit van eerder vergaard vermogen waarborgen.

Optimaal genieten van uw kapitaal

De realiteit is dat seriële ondernemers op het gebied van zakendoen vaak meer mogelijkheden hebben dan tijd. Dat geldt evengoed voor opgebouwd vermogen. Bovi & Ox zorgt ervoor dat seriële ondernemers optimaal kunnen genieten van hun kapitaal. De kansen die zij op zakelijk gebied zien, ziet Bovi & Ox op het gebied van hun vermogen.

Neem het volgende: vaak hebben seriële ondernemers een aandeel in meerdere bedrijven. Het overzicht houden over deze aandelen en de inkomsten die hieruit voortvloeien, wordt al snel een complex vraagstuk. Bovi & Ox blinkt uit in het organiseren van zulke vraagstukken en maakt zodoende de weg vrij voor vermogensambities.

Serieel ondernemerschap op weg naar een vervroegd pensioen

We kunnen u ook ondersteunen wanneer u serieel ondernemerschap wilt inpassen als een manier om vervroegd met pensioen te gaan. Het inpassen van deze constructie vergt een goed overzicht van de mogelijkheden en een solide plan om die mogelijkheden toe te passen.

Samenwerken met Bovi & Ox voor nieuwe mogelijkheden

Net als seriële ondernemers heeft Bovi & Ox, specialist in family office aangelegenheden én finance support ook een visie gericht op de toekomst. In onze aanpak houden we expliciet rekening met de persoon achter het bedrijf en bieden we advies op onderdelen waar ondernemers behoefte aan hebben. Bezoek de website van Bovi & Ox voor meer informatie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie