SeedBlink breidt uit naar Duitsland

SeedBlink breidt uit naar Duitsland

Redactie Baaz

Het co-investeringsplatform SeedBlink zet de Europese expansie door in de DACH-regio; Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Vorig jaar breidde het van oorsprong Roemeense bedrijf al in de Benelux uit met de overname van het Nederlandse Symbid.

“Dit is een belangrijke schakel in de Europese ambitie van SeedBlink om investeerders en tech startups bij elkaar te brengen, op weg naar een echt Europese kapitaalmarkt die tech startups in Nederland en elders in Europa ondersteunt", aldus Robbin Hoogstraten, regiomanager Benelux van SeedBlink.

Het investeringsplatform trekt lokale investeerders die geïnteresseerd zijn in technologiekansen in een vroeg stadium en portefeuillediversificatie. Tot nu toe heeft het Europese platform sinds 2020 meer dan 200 miljoen euro geïnvesteerd in Europese tech startups. SeedBlink heeft al actieve partnerschappen binnen het Oostenrijkse, Duitse en Zwitserse ecosysteem van venture capitalists en ondersteunt lokale startups.  

SeedBlink lanceerde onlangs een ronde voor Nuumi - een Duits gezondheidstechnologiebedrijf dat verslavingen wil genezen en zal in de komende periode een ronde lanceren voor SmartNanotubes - een Duitse Deeptech start-up die 's werelds eerste gasdetectiechip voor de massamarkt heeft ontwikkeld. 

Lees ook: 

https://www.baaz.nl/natuurlijk-kapitaal-het-behoud-ervan-en-de-rol-van-bedrijven

https://www.baaz.nl/investeerders-van-eu12-miljard-ontmoeten-startups-op-rotterdams-festival

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie