Scale-up Maqqie scoort miljoenenomzet in Q3 2021

Redactie Baaz

Werk-app zet vier keer zoveel om als voorgaand jaar

Eenvoudig samenwerken met personeel via de werk-app Maqqie wordt steeds populairder in Nederland; dat blijkt wel uit de meest recente kwartaalcijfers. Het online werkplatform maakte in Q3 dit jaar een factor 4 groei door in vergelijking met het voorgaande jaar.

Maqqie zorgt ervoor dat al het regelwerk rondom vast personeel en tijdelijke versterking in één keer geregeld is. Het online werkplatform biedt een compleet pallet aan HR tooling: recruitment, plannen, contracteren en uitbetaling. Zowel via de payroll als voor freelancers. In 2020 draaide de werk-app een jaaromzet van 3,3 miljoen euro, dit jaar gaat het richting de 15 miljoen.

Pieter Jacob Leenman, founder/CEO van Maqqie: “In de komende 3-5 jaar willen wij met Maqqie een van de grootste werkgevers van Nederland worden. Personeel is enorm schaars, anderzijds is er nog veel onbenut potentieel.  Slimme technologie brengt transparantie in de markt, zorgt voor een optimale allocatie en helpt werknemers hun latente skills te ontdekken en om te zetten in euro’s. Ik voorzie daarom komende jaren een enorme kans voor platformtechnologie in het tegengaan van de schaarste op de arbeidsmarkt, mits compliant aan wet- en regelgeving. Wat dat betreft ligt er voor Maqqie een enorme markt en zien we dit opnieuw bevestigd in de cijfers van het laatste kwartaal.”

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie