Samsung presenteert bellen via monitor zonder pc

Redactie Baaz
Samsung Electronics introduceert videobellen zonder tussenkomst van een pc met de SyncMaster 220TN. De 22 inch monitor heeft een VoIP- en Video-over-IP-functie.

De Samsung SyncMaster 220TN is voorzien van voice en video communicatie via een IP-netwerk. Deze monitor heeft een gentegreerde 2 megapixel camera, microfoon, een speaker en genstalleerde software die videoconferencing zonder problemen mogelijk maakt. Gedurende het gesprek kunnen office-applicatie-files worden gedeeld en krijgt u beeld via PIP (Picture in Picture).

Het scherm houdt 'contact' met Windows XP via de VGA-ingang. Als u bijvoorbeeld in Windows aan het werken bent en u krijgt via VoIP een telefoontje kunt u de monitor zo overschakelen via het menu. De bedieningstoetsen zijn aan het oog onttrokken en weggewerkt aan de zijkanten van de monitor.

Specificaties
De Samsung SyncMaster 220TN heeft een eigen Windows XP embedded operating systeem en ondersteunt Microsoft RDP en Citrix ICA-client. Deze breedbeeld-monitor laat kleuren zien met een helderheid van 300 cd/m2, heeft een resolutie van 1680 x 1050 (16:10) pixels en beschikt over 4 USB-poorten.

De Samsung SyncMaster 220TN is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 839,- exclusief BTW.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie