Samsung lanceert Bespoke Jet™ AI aan

Samsung lanceert Bespoke Jet™ AI aan

Redactie Baaz

Samsung kondigt de wereldwijde lancering aan van de Samsung Bespoke JetAI, de krachtige en snoerloze steelstofzuiger van het bedrijf, met een zuigkracht van 280W[1], een zelflegend en verbeterd All-in-One Clean Station en intelligente, op AI gebaseerde functionaliteiten. De Bespoke Jet™ AI zal beschikbaar zijn vanaf juni in een aantal wereldwijde markten, waaronder Australie, Europa[2] en de Verenigde Staten. Pre orders zijn mogelijk vanaf vandaag. Met een 250W en een 280W model,[3] is de Bespoke Jet™ AI beschikbaar in twee tijdloze kleuren: Satin Black en Satin Greige[4].

De Bespoke Jet™ AI is klaar voor elke levensstijl dankzij zijn zuigkracht van wereldklasse en de allereerste op AI gebaseerde schoonmaakfunctionaliteiten,‘’ zegt Junwha Lee, Executive Vice President and Head of the Customer Experience Team of Digital Appliances Business bij Samsung. “Met de Bespoke Jet™ AI, levert Samsung een snoerloze steelstofzuiger met krachtige zuigkracht waarmee je je levensstijl optimaal kunt ondersteunen.’’

Samsungs krachtigste draadloze steelstofzuiger tot nu toe

AI

De Bespoke Jet™ AI is voorzien van de krachtige HexaJet Motor, en is met tot 280W zuigkracht en een maximaal motorvermogen van 730W, de krachtigste vacuümmotor van Samsung tot nu toe. De Bespoke JET AI™ is voorzien van de krachtige Hexajet Motor 2.0, de krachtigste vacuümmotor van Samsung tot nu toe, met tot 280W zuigkracht en een maximaal motorvermogen van 720W. Deze ultralichte motor, met een gewicht van slechts 150g, is onze lichtste tot nu toe. Zo kan comfortabel gebruik worden gecombineerd met een 25% hogere zuigkracht en een 52% hogere reinigingsefficiëntie in vergelijking met het vorige model[5].

Om langer krachtig te kunnen reinigen zonder dat je hoeft te stoppen om op te laden, heeft de Bespoke JET AI een accuduur van 100 minuten, de langste looptijd van een enkele accu van alle draadloze steelstofzuigers van Samsung. De accu van 4.500mAh heeft 80% meer capaciteit dan het vorige model en is geoptimaliseerd om op een niveau van 70% te blijven presteren tot 500 cycli[6].

De Bespoke Jet™ AI biedt ook een gevarieerde selectie borstels en accessoires voor schoonmaken op maat. De Active Dual Brush biedt efficiënte reiniging op alle soorten vloeren en heeft ingebouwde LED-verlichting om stof op donkere plekken te kunnen zien, terwijl de Slim LED Brush een zeer wendbaar ontwerp en LED-verlichting heeft om lastige stukken effectief schoon te maken. Om het apparaat en de borstels op te bergen, kun je de handige Accessory Cradle gebruiken, waar je maar wilt.

AI gestuurde reiniging voor de meest intelligente schoonmaakervaring tot nu toe

Met zijn geheel nieuwe AI-modus, die gebruikmaakt van Samsung's AI Optimum Tech, haalt de Bespoke JET™ AI het giswerk uit stofzuigen om elke ruimte effectiever schoon te maken. De AI-reinigingsmodus van de Bespoke Jet™ AI kan het vloertype bepalen om zowel voor een optimale reiniging als een maximale accu-efficiëntie te zorgen.

Met de AI-reinigingsmodus detecteert de Bespoke Jet™ AI eerst de borstelbelasting via de zuigbewegings-controller en de luchtdruk via de druksensoren. Vervolgens worden deze gegevens geanalyseerd om het vloertype te classificeren, en het resulterende intelligente algoritme wordt automatisch toegepast om de optimale zuigkracht en de borstelrolsnelheid aan te passen voor maximale prestaties[7].

De AI-reinigingsmodus van de Bespoke Jet™ AI kan het accuverbruik tot wel 14% verminderen en de wendbaarheid met maximaal 6% verhogen bij gebruik van de Active Dual Brush. Bij gebruik van de Slim LED Brush kan het accuverbruik met 21% worden verminderd, met tot wel 8% betere wendbaarheid[8].

Daarnaast kun je met SmartThings en Smart Wi-Fi-connectiviteit je stofzuiger en de bijbehorende functionaliteiten aanpassen voor optimale reiniging en de zuigprestaties maximaliseren via de slimme zelfdiagnosefunctie. Zo kun je effectief schoonmaken, keer op keer.

Meer hygiëne met een verbeterd All-in-One Clean Station™

AI

Het verbeterde Auto Empty All-in-One Clean Station biedt een handige en meer hygiënische manier om het stofreservoir van de stofzuiger te legen. Wanneer het stofreservoir wordt geleegd, laat de krachtige Bespoke Air Spin Edge-technologie de Spinning Cyclone draaien met een bladsnelheid van maximaal 1.000 RPM om al het vuil af te voeren, inclusief eventueel achtergebleven haar dat vastzit in het rooster van het stofreservoir.

Het All-in-One Clean Station™ beschikt ook over een verbeterde automatische sluiting, die de kap automatisch afsluit na elke verwijdering, en over krachtiger stofbeheer dankzij het meerlaagse filtersysteem van de stofzuiger dat 99.999% van het fijne stof opvangt en ook haar voor 99%[9] verwijdert voor het schoner en hygiënischer legen van het stofreservoir.

Met de lancering van de Bespoke JET AI vergroot Samsung zijn aanwezigheid op de wereldwijde markt voor steelstofzuigers, met een premium ontwerp en maximaal gebruiksgemak.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie