Prijzen Skoda Scala bekend

Prijzen Skoda Scala bekend

Redactie Baaz
De prijzen voor de Skoda Scala, die in december al werd gelanceerd, zijn bekendgemaakt. De auto is de opvolger van de Rapid Spaceback.

Prijzen Skoda Scala

De prijs van de Skoda Scala begint bij een bedrag van € 21.990,-. Wanneer je de wagen voor dat bedrag koopt, krijg je een Scala met 116 pk sterke 1.0 TSI onder de motorkap. Hoger op de ladder staan de uitvoeringen Ambition, Sport Business en Style, varianten waar Skoda achtereenvolgens € 24.490,-, € 25.990,- en € 26.340,- voor vraagt.

Hypermoderne MQB-platform

De Skoda Scala heeft het hypermoderne MQB-platform van de Volkswagen Group als basis. Hij combineert een vloeiend, gestroomlijnd design met een zeer ruim interieur. De Scala is standaard uitgerust met hoogwaardige assistentiesystemen als Lane Assist en Front Assist en is altijd online dankzij de geïntegreerde eSIM.

LEES OOK: Nieuwste Mercedes-Benz CLA bij Autosalon van Genève 2019

Bestellen Skoda Scala

De Scala is inmiddels te bestellen. In eerste instantie is hij leverbaar met keuze uit twee efficiënte benzinemotoren (85 kW/116 pk of 110 kW/150 pk DSG). Ook zijn er diverse uitrustingsniveaus, waaronder de speciale First Edition-uitvoering. De levering start in mei.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie