Prijs Audi A7 Sportback 55 TFSI-E bekend

Prijs Audi A7 Sportback 55 TFSI-E bekend

Redactie Baaz

Audi maakte eerder bekend te werken aan plug-in versies van bekende modellen. Nu heeft Audi de prijs voor de nieuwe plug-in versie van de Audi A7 Sportback bekendgemaakt.

Prijs Audi A7 Sportback

De Audi A7 Sportback wordt met een flik bedrag van € 97.920,- verkocht bij de Audi-dealers. De plug-in hybride heeft een 250 pk 2.0 in zijn neus liggen die samen met een elektromotor goed is voor een totaal vermogen van 367 pk en 500 Nm. Binnen 5,7 seconden is de A7 op een snelheid van 100 kilometer per uur. De Audi A7 Sportback heeft een topsnelheid van 250 kilometer per uur en heeft een elektrische actieradius van meer dan 40 kilometer.

Audi A7 Sportback

Uiterlijk van de Audi A7 Sportback 

De Audi A7 Sportback 55 TFSI-e, niet te verwarren met de 340 pk 55 TFSI benzineversie, wordt enkel als Competition verkocht. Dit betekent dat je onder andere het S line-exterieur krijgt. De Audi A7 wordt daarnaast standaard geleverd met matrixkoplampen, sportstoelen en een sportonderstel. Tevens wordt de A7 afgemaakt met donkere accenten en rode remklauwen die verstopt zitten achter de 19-inch lichtmetalen velgen.

Audi A7 Sportback

Andere prijzen voor Audi modellen

Naast de Audi A7 Sportback is Audi bezig met de plug-in hybride versies van de Q6, A6 en A8. Onlangs is het prijskaartje om de stekker versie van de Audi A8 gehangen. Deze wordt verkocht met een beginprijs van € 113.430,- bij de Audi-dealer. De plug-in hybride Audi A6 kan voor je deur staan vanaf € 79.820,-. De Plug-in hybride modellen van Audi staan naar verwachting in november klaar bij de dealer.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie