Payhawk lanceert Benelux Reseller Programma

Payhawk lanceert Benelux Reseller Programma

Redactie Baaz

Payhawk is verheugd de lancering aan te kondigen van het nieuwe Benelux reseller programma, dat resellers de mogelijkheid biedt om inkomsten te verwerven door Payhawk diensten te verkopen aan hun eigen klantenbestand.

Met het programma krijgen resellers meer mogelijkheden om het Payhawk platform aan hun eigen klantenkring aan te bieden als een marktleidende oplossing voor uitgavenbeheer. Door dit succesvol te doen, zijn ze in staat om een deel van de maandelijks terugkerende inkomsten voor de levenscyclus van de klant te verdienen op elke verkoop. Het model voor het delen van de inkomsten wordt per geval bepaald om een eerlijke en flexibele regeling voor beide partijen te garanderen. 

Chris van Dongen, commercieel directeur bij Payhawk:

"Bij Payhawk geloven we dat deze op maat gemaakteaanpak ons in staat stelt om de inkomstenverdeling individueel af te stemmen op de specifieke behoeften van elke reseller. We zijn verheugd om dit programma te lanceren, dat ondernemers en bedrijven in de Benelux een geweldige kans biedt om met ons samen te werken en hun bedrijf te laten groeien. We geloven dat we door het aanbieden van een flexibel model voor het delen van inkomsten, onze resellers kunnen helpen succesvol te zijn en met ons mee te groeien. Het stopt echter niet bij financiële ‘kickbacks’, want een partnership is natuurlijk meer. Onze consultants werken graag samen met de reseller bij het adviseren van hun klanten, zo ontsluiten wij tevens expertise. Tot slot is het natuurlijk goed samen successen te vieren, maar nog beter; uit te dragen. Samenwerking op het gebied van co-marketing is de derde pijler die van groot belang is en hier ondersteunt Payhawk ook graag."

Payhawk biedt marktleidende directe integraties met ERP-'en boekhoudsystemen als Exact, MS Business Central en Oracle Netsuite, die echt geïntegreerd uitgavenbeheer mogelijk maken. Payhawk voldoet aan de behoeften op het gebied van uitgavenbeheer van MKB-bedrijven en grote ondernemingen met wereldwijde activiteiten dankzij de unieke en onlangs gelanceerde functie multi-entity management.

Eén van de klanten van Payhawk, Leon Steenbrink, CFO van Mercell Nederland, zei: "Een samenvatting van de voordelen van Payhawk: een combinatie van efficiëntie en verbeterde controle, en ik verwelkom beide, want dat is wat we nodig hebben in finance."

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie