Op AI gebaseerde herschrijftools anders dan ChatGPT

Op AI gebaseerde herschrijftools anders dan ChatGPT

Redactie Baaz

Hoewel ChatGPT, een op AI gebaseerd taalmodel, de laatste tijd een enorme sfeer heeft gecreëerd vanwege de verschillende mogelijkheden, kunnen meerdere andere op AI gebaseerde tools u ook helpen bij het uitvoeren van taken. Herschrijven is de voor de hand liggende oplossing als je eraan denkt een reeds gebruikt stuk tekst een nieuwe bestemming te geven.

RewriteGuru's Paraphrasierung tool

RewriteGuru is een gerenommeerd platform dat snel naam heeft gemaakt onder studenten en schrijvers vanwege zijn efficiëntie en betrouwbaarheid. Zoals de naam al doet vermoeden, is de website speciaal ontworpen om een ​​zeer efficiënte online Paraphrasierung tool te hosten die studenten en schrijvers kan helpen de reeds geschreven inhoud opnieuw te gebruiken zonder enige kans op vragen over plagiaat.

Deze tool is speciaal ontworpen om unieke inhoud te herschrijven zonder enige verandering in de algemene betekenis. Ongeveer 5 miljoen gebruikers hebben het gebruikt om text umformulieren en genereer mensachtige geherformuleerde inhoud via deze tool.

Functies

Deze tool geniet een grote populariteit bij verschillende gebruikers vanwege zijn kenmerken en functionaliteiten. We zullen hier alle functies van deze zeer betrouwbare paraphrasierung tool bespreken om u te helpen begrijpen waarom u het zou moeten gebruiken zoals anderen in 200 landen. Verdere details worden hieronder gegeven:

  • Vriendelijke interface die zorgt voor een optimale gebruikerservaring.
  • Verschillende herformuleringsmodi helpen gebruikers om de inhoud te parafraseren volgens hun voorkeuren.
  • Speciaal ontwikkelde parafraseringsalgoritmen op basis van AI.
  • Biedt op context gebaseerde synoniemsuggesties.
  • Het maakt gebruik van de slimme schrijftechniek om de duidelijkheid van de inhoud te verbeteren.
  • Het maakt gebruik van een zinnenwoordenboek om de zinsstructuur te verbeteren.
  • Het maakt gebruik van semantische herformulering om de juiste betekenis van individuele zinnen te garanderen.
  • Biedt een optie voor het controleren van overeenkomsten.
  • Met de pro-versie kun je tot 30.000 woorden herschrijven.

Prijzen

De abonnementskosten zien er nominaal uit als we kijken naar de functies en functionaliteiten die door deze online worden aangeboden paraphrasierung. Gebruikers die het terloops willen gebruiken, kunnen het ook gratis gebruiken, maar hiermee kunnen ze slechts 800 woorden in één keer herformuleren.

Bovendien krijgen gratis gebruikers geen toegang tot de functies van deze tool. Gewone gebruikers kunnen meerdere abonnementspakketten kiezen op basis van hun behoeften en budgetten. Met deze tool kunnen instellingen en organisaties zich zelfs abonneren op pakketten die meerdere schermen bieden voor gemakkelijke toegankelijkheid.

Einde woorden!

Hoewel ChatGPT een grote doorbraak heeft gemaakt, is het niet bruikbaar als herschrijftool. Er zijn speciaal ontwikkelde online parafraseringstools om bloggers, schrijvers, marketeers en studenten te helpen foutloos geparafraseerde inhoud te krijgen die lijkt op mensen. We hebben hierboven enkele efficiënte hulpmiddelen besproken om de inhoud te parafraseren.

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie