OKX ondersteunt als eerste de volledige integratie van de Uniswap Labs-API in zijn DeFi-platform

OKX ondersteunt als eerste de volledige integratie van de Uniswap Labs-API in zijn DeFi-platform

Redactie Baaz

OKX, een toonaangevend Web3-technologiebedrijf, en Uniswap Labs, een van de meest vertrouwde namen in de wereld van gedecentraliseerde financiering (DeFi) hebben vandaag aangekondigd dat OKX de eerste grote speler in de sector is die de handels-API's van Uniswap Labs volledig in zijn aanbod gaat integreren.

De integratie omvat de lancering van de handelsmodusfunctie Snap op OKX DEX waarmee de toonaangevende liquiditeit van Uniswap wordt samengevoegd.

Met de handelsmodusfunctie Snap van OKX DEX kunnen gebruikers snel en intuïtief tokens op Ethereum swappen zonder dat er gaskosten in rekening worden gebracht. De Snap-functie werkt rechtstreeks op de OKX DEX-interface via het UniswapX-protocol van Uniswap Labs.UniswapX is een nieuw permissionless open-source-protocol voor de handel tussen publieke en private automated market makers (AMM's) en andere liquiditeitsbronnen.

Het protocol is ontworpen om betere prijzen te bieden door gebruikers toegang te geven tot aanvullende liquiditeit en tokenswaps zonder gaskosten. Bovendien elimineert het de kosten die gepaard gaan met mislukte transacties en voorkomt het de maximale extraheerbare waarde (MEV).

Het unieke ontwerp van UniswapX verbetert de betrouwbaarheid en veiligheid van DeFi-transacties, terwijl de prijzen tegelijkertijd worden geoptimaliseerd. Web3-gebruikers van OKX kunnen handelen met behulp van het UniswapX-protocol door 'Snap' te selecteren in de sectie 'Handelsmodus' op het OKX DEX-platform.

Door de integratie wordt een allesomvattende DeFi-ervaring gecreëerd die zowel de betrouwbaarheid als de veiligheid van transacties op gedecentraliseerde beurzen verbetert. Dit resulteert in een intuïtievere handelservaring voor gebruikers.

OKX Chief Innovation Officer Jason Lau zei: "Deze strategische integratie met Uniswap Labs verbetert OKX-gebruikers hun ervaring met DeFi en we zijn erg blij om als eerste UniswapX aan een breder Web3-publiek aan te bieden. UniswapX maakt een geheel nieuw type liquiditeit mogelijk voor OKX DEX-gebruikersHierdoor kunnen ze profiteren van een nog betere prijsstelling en uitvoering. Naarmate UniswapX zich ontwikkelt, zullen we onze ondersteuning uitbreiden en in een latere fase cross-chain-ondersteuning implementeren."

Mary-Catherine Lader, Chief Operating Officer van Uniswap Labs, zei: "De expertise van Uniswap Labs op het gebied van smart contracts heeft tot een transformatie van op blockchain gebaseerde markten geleid. UniswapX brengt de voordelen van on-chain-handel naar een breder publiek en vormt de essentiële factor voor het vergroten van die gebruikersbasis. We zijn verheugd om OKX-gebruikers een diepere liquiditeit, besparingen op gaskosten, en de toekomst van cross-chain swaps te kunnen bieden."

Naast de Snap-functie stelt OKX DEX gebruikers ook in staat tokens te swappen en te bridgen via de handelsmodusfunctie Auto. Deze functie maakt gebruik van het intelligente aggregator-algoritme 'X Routing' van OKX. Dit algoritme identificeert de optimale handelsroute over meer dan 400 DEX'en, waarbij het rekening houdt met prijzen, slippage en netwerkvergoedingen in multi-chain- en cross-chain-omgevingen.

Tegelijkertijd zal de Ethereum-upgrade EIP-6963 (Multi-Injected Provider Discovery) het voor OKX-gebruikers gemakkelijker maken om hun wallet in de Uniswap-interface terug te vinden. De wijziging is van toepassing op alle wallets die gebaseerd zijn op browserextensies en maakt de gebruikerservaring veel beter voor wie meerdere wallets gebruikt. Gebruikers kunnen nu hun OKX Wallet rechtstreeks verbinden met de Uniswap-webinterface door op 'App starten' en vervolgens op 'Wallet verbinden' te klikken. Nadat ze verbinding hebben gemaakt met Uniswap, kunnen gebruikers tokens swappen, NFT's verhandelen, cryptovaluta kopen, extra verdienen via liquiditeitspools en DApps bouwen met behulp van hun OKX Wallet-bezittingen op Uniswap.

Meer informatie over UniswapX en de beveiligingsvoordelen ervan vind je op www.okx.com/learn/what-is-uniswap.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie