OKX en Immutable bundelen hun krachten om GameFi Launchpad te introduceren

OKX en Immutable bundelen hun krachten om GameFi Launchpad te introduceren

Redactie Baaz

Dit partnerschap zal gamestudio's, spelers en deelnemers aan het gaming-ecosysteem ten goede komen met:

  • Een speciale GameFi-launchpad op de OKX NFT Marktplaats, in samenwerking met Immutable
  • De integratie van de op gaming gerichte Immutable zkEVM-chain, een innovatieve schaaloplossing ondersteund door Polygon, in zowel OKX Marktplaats als OKX Wallet
  • De integratie van OKX Web3 Wallet in Passport, het spelersidentiteitsplatform van Immutable
  • De opname van OKX NFT Marktplaats in het Orderbook- en Marketplace-netwerk van Immutable
  • Ondersteuning van de Immutable zkEVM-chain op de OKX-beurs

Robbie Ferguson, medeoprichter en voorzitter van Immutable, zei: "Deze samenwerking met OKX sluit aan bij onze missie om digitaal eigendom naar elke gamer ter wereld te brengen. Het krachtige ecosysteem en de geavanceerde technologie van OKX, in combinatie met de Web3-gamingexpertise van Immutable, stellen ons in staat nieuwe game-ervaringen te creëren voor miljoenen spelers over de hele wereld."

De lancering van OKX's GameFi-launchpad zal de komende maanden plaatsvinden, precies op tijd om de langverwachte wereldwijde gaming-lanceringen te ondersteunen die gepland zijn voor de Immutable zkEVM-chain, waaronder Guild of GuardiansShardbound en Metalcore. Games die gebouwd zijn op Immutable kunnen nu gebruikmaken van OKX, inclusief het uitgebreide educatieve platform Cryptopedia, om een breder publiek te bereiken en de spelerservaring te verbeteren.

OKX Chief Innovation Officer Jason Lau zei: "Web3-gaming staat op het punt om mainstream te worden, en bij OKX streven we ernaar om onze wallet en marktplaats de beste manier te maken om toegang te krijgen tot deze volgende generatie games en hun items. Met meer dan 270 titels in ontwikkeling in de zkEVM-chain van Immutable, zullen gebruikers met een OKX Wallet kunnen genieten van een soepel onboardingproces, gameplay en beheer van hun in-game assets. We kijken ernaar uit om de nieuwe game-ervaringen te ontdekken die voortkomen uit onze samenwerking."

Immutable heeft onlangs aangekondigd dat het aantal ondertekende games op jaarbasis in Q1 '24 ten opzichte van Q1 '23 met 900% is gestegen. Door de recente groei heeft het bedrijf alleen al in de afgelopen drie maanden meer dan 75 games toegevoegd, waardoor het totale aantal games dat beschikbaar is op Immutable op ruim 270 komt. Dit is in lijn met het marktaandeel van 70% dat Messari eind 2023 rapporteerde. Deze mijlpalen, gecombineerd met het OKX-partnerschap, getuigen van de enorme belangstelling en groei binnen de Web3-gamingindustrie.

OKX en Immutable zijn vastbesloten om het volledige potentieel van deze samenwerking te benutten, vol vertrouwen in hun vermogen om de game-ervaring te verbeteren en de volgende miljard gebruikers naar het domein te trekken.

Verdere updates kun je vinden op https://www.okx.com/ en https://www.immutable.com/

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie