Ohme zijn slimme dynamische laadtechnologie voor elektrische voertuigen nu in Nederland

Ohme zijn slimme dynamische laadtechnologie voor elektrische voertuigen nu in Nederland

Redactie Baaz

Laadbedrijf voor elektrische voertuigen Ohme lanceert zijn bekroonde technologie en thuisladers voor automobilisten in Nederland.

Voortbouwend op Ohme's succes in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waar Ohme het snelst groeiende bedrijf is voor het opladen van elektrische voertuigen, introduceert het de Home Pro en ePod om Nederlandse bestuurders in staat te stellen te profiteren van de slimme oplaadtechnologie en dynamische tariefintegratie.

Nu de verkoop van elektrische voertuigen in Nederland stijgt naar 30,8 procent in 2023, zal de combinatie van Ohme Home Pro en ePod met API-integratie in de auto, flexibiliteit met alle dynamische energietarieven en ingebouwde load balancing zeker in de smaak vallen bij mensen die voor het eerst overstappen naar een elektrisch voertuig.

"We zijn verheugd om Ohme laders te kunnen introduceren aan automobilisten in Nederland," zegt Leo Smeulders, Business development manager, Ohme Nederland. "Als een van de enige EV-laders met ingebouwde technologie die kan integreren met verschillende energieleveranciers, kunnen we samenwerken met energieleveranciers om vraag en aanbod van elektriciteit in balans te brengen en zo te helpen bij congestie op het elektriciteitsnet.”

"We kijken ernaar uit om dezelfde lage kosten en CO2-arme flexibele oplaadmogelijkheden tegen een zeer concurrerende prijs te kunnen aanbieden aan bestuurders van elektrische voertuigen in Nederland."

Ohme's dynamische slimme oplaadtechnologie kan in realtime verbinding maken met het nationale elektriciteitsnet en automatisch het opladen aanpassen, zodat bestuurders kunnen profiteren van alle momenten waarop tegen lage prijzen kan worden opgeladen met daluren.

Het volledig opladen van een Volkswagen ID. Buzz met een 77kWh batterij, met een Ohme dynamische slimme lader op een daluren tarief, zoals Dynamische energiecontract Tibber, kan slechts €15.40* kosten.

Ohme is de officiële leverancier voor thuis-laadoplossingen voor de Volkswagen Group en Polestar in zowel het Verenigd Koninkrijk als Ierland, evenals Mercedes-Benz en Hyundai in het Verenigd Koninkrijk en Volvo Cars in Ierland. Ohme is ook uitgeroepen tot Fast Track Company of the Year in de 2023 UK Green Business.

* Dynamische energiecontract Tibber aan gemiddeld 20c/kWh (incl. alle kosten)

Voor meer informatie ga naar: www.ohme-ev.com/nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie