Nieuwe motoren voor Jeep Renegade

Nieuwe motoren voor Jeep Renegade

Redactie Baaz

De nieuwe Jeep Renegade 2019 is het eerste model waarin de innovatieve turbo-motoren worden toegepast. Deze efficiënte benzinemotoren onderscheiden zich door maximale brandstofzuinigheid en uitstekende prestaties, zowel op de weg als in het terrein.

Er is keuze uit twee versies: een 1-liter driecilinder van 120 pk en een 1,3-liter viercilinder van 150 of 180 pk. Het motorenaanbod wordt gecompleteerd door MultiJet II-turbodiesels met SCR (Selective Catalytic Reduction): een 1,6-liter van 120 pk en een 2,0-liter met een vermogen van 140 of 170 pk.

Authentiek design

De nieuwe styling van Jeep's compacte SUV voor het B-segment is een moderne interpretatie van het iconische Jeep-design. Het design van de Renegade weerspiegelt zowel zijn offroad-capaciteiten als zijn stedelijke karakter en lifestyle-uitstraling. De belangrijkste uiterlijke vernieuwingen betreffen led-koplampen en nieuwe 19-inch wielen.

De legendarische Jeep offroad-kwaliteiten worden gewaarborgd door twee geavanceerde 4x4-systemen: Jeep Active Drive en Jeep Active Drive Low met terreinreductie. Beide zijn in hun klasse maatgevend voor wat betreft hun all-roundprestaties.

Avontuurzoekers in de stad

De nieuwe Renegade is uitgerust met een UconnectTM-infotainmentsysteem van de vierde generatie met, al naar gelang het uitrustingsniveau, een 5,0-, 7,0- of 8,4-inch HD-touchscreen, Apple CarPlay-integratie en Android AutoTM-ondersteuning voor permanente verbinding met de buitenwereld.

Op het gebied van veiligheid is een uitgebreid scala aan hightech voorzieningen beschikbaar. Zo zijn alle uitvoeringen standaard uitgerust met Lane Departure Warning-Plus actieve rijbaanbewaking en intelligente snelheidsassistentie met verkeersbordherkenning . Ook is de Limited standaard voorzien van het nieuwste waarschuwingssysteem voor een botsing op een voor- of tegenligger, compleet met actieve noodstopassistentie.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie