Nieuwe special editions van Jeep® Renegade en Compass
Nieuwe special editions van Jeep® Renegade en Compass

Nieuwe special editions van Jeep® Renegade en Compass

Redactie Baaz

Jeep® breidt het aanbod van de Renegade en Compass uit met twee nieuwe special editions. Met de New Upland introduceert het merk een speciale uitvoering met een onderscheidend interieur en exclusieve kleuren en details. De High Altitude, die alleen leverbaar is voor de Compass e‑Hybrid, combineert een royale uitrusting met een elegante uitstraling en een aantrekkelijke meerprijs.

  • Jeep® Renegade en Compass met 4xe plug‑in hybride-aandrijflijn nu ook leverbaar als speciale New Upland met exclusieve kleuren en details.
  • Jeep Compass 1.5T e‑Hybrid beschikbaar als High Altitude met royale uitrusting en gunstige prijsstelling.
  • Special editions New Upland en High Altitude per direct te bestellen vanaf € 46.300 (New Upland) en € 44.400 (High Altitude).

 

De nieuwe uitvoering New Upland is beschikbaar voor de Jeep Renegade en Jeep Compass met de 177 kW (240 pk) sterke 4xe plug‑in hybride-aandrijflijn. Deze versie is gebaseerd op de populaire Limited-uitvoering en direct te herkennen aan de bronskleurige details aan de buitenzijde, het zwarte dak en de zwarte lichtmetalen wielen. Het onderscheidende interieur wordt ook gekenmerkt door details in ‘Metakrome’-brons, terwijl veel delen zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen, zoals hergebruikt kunststof voor het dashboard en de portierpanelen. De bekleding van de sportstoelen is deels gemaakt van Seaqual® Marine Plastic, een duurzaam materiaal gemaakt van uit zee ingezameld en gerecycled plastic.

Lees volledig bericht op het persportaal

 

 

LEES OOK: Jeep® Compass Night Eagle nu ook als 1.5T e-Hybrid
LEES OOK: Nieuwe motoren voor Jeep Renegade

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie