Nieuwe JBL Authentics Serie: Beschikbaar 15 september 2023

Nieuwe JBL Authentics Serie: Beschikbaar 15 september 2023

Redactie Baaz

JBL is trots om haar vernieuwde 'Authentics' serie te introduceren. Deze reeks belooft een naadloze vermenging van JBL's historische esthetiek met de meest geavanceerde audiotechnologie van vandaag.

JBL Authentics 200 - € 329,99

Uiterlijk

Een knipoog naar het verleden: de Authentics 200 combineert een elegante lederen behuizing met het tijdloze Quadrex-front.

Audio

Dankzij een tweetal 25 mm tweeters worden hoge tonen kristalhelder weergegeven, terwijl de 5-inch woofer in combinatie met een 6-inch passieve radiator diepte geeft aan de bassen. Een geluidservaring die elke genre goed laat klinken.

Verbinding

Draadloos gemak met wifi, AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Chromecast built-in™ en Spotify Connect.

JBL Authentics 300 - € 429,99

Uiterlijk

Moderne elegantie ontmoet vintage charme. De Authentics 300 wordt geaccentueerd door een lederen behuizing en een gegoten aluminium handgreep, allemaal rondom het klassieke Quadrex-front.

Audio

Met 25 mm tweeters en een 5,25-inch woofer, ondersteund door een 6,5-inch passieve radiator, levert de 300 zowel heldere hoge tonen als robuuste lage tonen.

Extra's

Geniet tot 8 uur van muziek op één lading, dankzij de geïntegreerde batterij.

Verbinding

Spraakbesturing is kinderspel met ingebouwde Google Assistent en Amazon Alexa. Stream je favoriete tracks in een handomdraai.

JBL Authentics 500 - € 629,99

Uiterlijk

Het toppunt van design binnen de Authentics serie. De Authentics 500 is een meesterwerk met een lederen behuizing en een iconisch Quadrex-front.

Audio

Ervaar meeslepend geluid met een krachtige 270 Watt 3.1-kanaals output. De virtuele Dolby Atmos® functie, samen met drie 2,5 mm tweeters, drie 2,75-inch woofers en een 6,5-inch subwoofer, tilt je luisterervaring naar een hoger niveau.

Verbinding

Zowel AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Chromecast built-in™, als Spotify Connect zijn binnen handbereik. Bovendien kun je via Google Assistent en Amazon Alexa je hele smart home beheren.

 

De Authentics serie van JBL zet de toon voor de toekomst van audio, met respect voor het verleden. Beschikbaar vanaf 15 september 2023.

Ga voor meer informatie naar: https://www.jbl.nl//authentics.html

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie