NIEUWE E+BIKE: LEMMO INTRODUCEERT NIEUWE VERSIE VAN DE LEMMO ONE

NIEUWE E+BIKE: LEMMO INTRODUCEERT NIEUWE VERSIE VAN DE LEMMO ONE

Redactie Baaz
  • Voortdurende innovatie en verdere ontwikkeling sinds de oprichting
  • Nieuwe functies zorgen voor meer gemak, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid
  • Uitbreidingsset beschikbaar voor upgrade van het originele model

De Berlijnse fietsfabrikant LEMMO presenteert vandaag de nieuwe versie van de LEMMO One E+Bike. Met deze nieuwe versie verhoogt LEMMO de standaard voor nog meer gebruiksvriendelijkheid en slimme technologie-integratie in haar producten. De nieuwe E+Bike is een upgrade van het originele LEMMO One model en zal deze in de toekomst volledig vervangen. Huidige klanten kunnen een uitbreidingsset kopen om hun E+Bike te upgraden.

Achter de LEMMO One zit een innovatief E+Bike concept: het model kan zowel als een elektrische als een traditionele fiets worden gebruikt door met een simpele draai aan een dop de motor los te koppelen zodat de naaf weerstandsvrij kan draaien. De belangrijkste elektrische onderdelen zijn gescheiden van het frame en geïnstalleerd in een zogenaamde Smartpac. Dit maakt de e-bike makkelijker te onderhouden en verlengt de levensduur, omdat niet de hele fiets vervangen hoeft te worden zodra er een technologische upgrade nodig is. De aankondiging van vandaag volgt op de introductie van de eerste Lemmo One E+Bike in 2022.

De belangrijkste innovaties aan de nieuwe LEMMO One:

  • Natuurlijke rijervaring dankzij koppelsensor: Een geïntegreerde koppelsensor in de achterwielset reageert op de natuurlijke trapbeweging van de fietser en biedt een soepele en intuïtieve rijervaring die vergelijkbaar is met traditioneel fietsen, maar dan met de extra ondersteuning van een elektromotor.
  • Dubbele beveiliging met Apple ‘Find My’: Naast een GPS in de Smartpac biedt de nieuwe fiets een extra beveiliging met de in het frame geïntegreerde Apple Airtag en Apple ‘Find My’ functionaliteit. Dit betekent dat zowel de fiets als de Smartpac altijd en overal gelokaliseerd kunnen worden.
  • Stuur met geïntegreerde smartphonehouder: Het nieuwe stuur van de LEMMO One is speciaal ontworpen om de universele smartphonehouder van LEMMO (apart verkrijgbaar) moeiteloos te integreren. Hierdoor kunnen gebruikers hun smartphone veilig en comfortabel gebruiken tijdens het fietsen zonder afbreuk te doen aan het strakke en minimalistische uiterlijk van de fiets.

Er zullen ook extra accessoires verkrijgbaar zijn:

  • Universele LEMMO-smartphonehouder: De nieuwe LEMMO-smartphonehouder maakt flexibele bevestiging voor elk model smartphone mogelijk. De houder kan naadloos worden geïntegreerd in het nieuwe stuur en biedt een praktische oplossing voor het gebruik van je smartphone tijdens het rijden, bijvoorbeeld om te navigeren.
  • Verbeterd rijcomfort met nieuw zadel: Het nieuwe LEMMO-zadel heeft een verborgen vering die extra comfort biedt tijdens het rijden. Deze innovatieve integratie zorgt voor een prettige rijervaring, terwijl het stijlvolle ontwerp van het zadel perfect past bij het algehele uiterlijk van de fiets.

De totale prijs van de nieuwe LEMMO One begint bij €2289, inclusief Smartpac.

Toni Pavić, creatief directeur en partner bij LEMMO, zegt: "Ons doel is om onze klanten een ongeëvenaarde rijervaring te bieden, gebaseerd op zowel innovatie als bewezen technologie. De LEMMO One belichaamt niet alleen de toekomst van micromobiliteit, maar ook onze voortdurende toewijding aan het creëren van duurzame en hoogwaardige producten. We zijn trots om deze nieuwe E+Bike aan de wereld te presenteren en kijken ernaar uit om te zien hoe de LEMMO One stedelijke mobiliteit herdefinieert."

Ook interessant:

Lees hier: Fris Nederland en Laka bundelen krachten in de strijd tegen fietsdiefstal.

Lees hier: De beste podcast-apps voor jouw luisterplezier.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie