Nieuw Nederlands betaalplatform Mobbr laat je afrekenen met Bitcoins

Nieuw Nederlands betaalplatform Mobbr laat je afrekenen met Bitcoins

Redactie Baaz

Met de Nederlandse startup Mobbr kunnen bedrijven geld inzamelen voor projecten via crowdsourcing. Vanaf nu kan dat ook met de digitale munteenheid Bitcoin. En dat is volgens hen ideaal geschikt voor de vaak kleine bedragen die met crowdsourcing gepaard gaan.

'Het voordeel van de bitcoin is dan ook dat de transactiekosten zeer laag zijn', aldus Mobbr-medeoprichter Ernesto Spruyt. Over prijsfluctuaties van Bitcoin maakt Spruyt zich geen zorgen: 'Bitcoin is naast een elektronische valuta, vooral een heel veilige en effectieve manier om transacties af te handelen. Deze betaalmethodiek heeft wat ons betreft een gouden toekomst.'

Betalingen worden gestort op een persoonlijke Mobbr-rekening. Transacties met Bitcoin verlopen bovendien via de gecertificeerde provider Blockchain. Gebruikers kunnen op het Mobbr-platform precies zien hoeveel van welke valuta op de rekening staat.

Mobbr maakt het mogelijk om met een muisklik een grote groep mensen te betalen voor hun bijdrage aan een online georganiseerd bedrijfsproces. Volgens Mobbr is het daarmee uniek in zijn soort.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie