N26 lanceert nieuwe Instant Savings-rekening

N26 lanceert nieuwe Instant Savings-rekening

Redactie Baaz
  • Vanaf vandaag kunnen Nederlandse N26-klanten profiteren van een rendement van 2,8% op hun spaargeld met de lancering van de nieuwe N26 Instant Savings-rekening, zelfs als ze alleen een gratis Standaard Account hebben.
  • Bovendien zullen Nederlandse N26 Metal-klanten de beste spaaraanbieding hebben met een rendement van 4% op hun spaargeld, zonder beperkingen.
  • Klanten die in aanmerking komen, kunnen nu rente verdienen op hun stortingen met de flexibiliteit om op elk moment toegang te krijgen tot hun spaargeld, zonder minimale stortingsvereisten. De rente wordt verdiend over alle onbeperkte saldo’s.

Online bank N26 lanceert haar nieuwe spaaraanbieding in Nederland: “N26 Instant Savings”. Klanten die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen 2,8% rente op hun stortingen, zonder minimum stortingsbedrag en zonder extra kosten voor de N26 Standard-, Smart- en You-accounts. De rente wordt verdiend over alle onbeperkte saldo’s. N26 Metal-klanten profiteren zelfs van een rendement van 4%, wat de beste spaaraanbieding is die er te vinden is bij banken op de Nederlandse markt.

“Het is spannend om een product te lanceren dat een van de meest competitieve rendementen op de Nederlandse markt biedt. Zowel bestaande als nieuwe N26-klanten in alle lidmaatschap niveaus kunnen rente verdienen op hun spaargeld (zonder minimum- of maximum limieten voor stortingen). Klanten kunnen te allen tijde vrij en zonder beperkingen bij hun geld. Het N26-spaarproduct geeft klanten meer autonomie en mogelijkheden om hun financiën efficiënter te beheren zonder extra kosten”, benadrukt Jérémie Rosselli, General Manager van Frankrijk en de Benelux bij N26.

Klanten kunnen 2,8% rente verdienen op hun stortingen als ze een persoonlijk N26 Standard-, Smart- of You-account hebben. Daarnaast moeten ze voldoen aan lokale toelatingsvereisten, waaronder het feit dat ze inwoner van Nederland zijn met een geregistreerd lokaal belastingidentificatienummer.

Voor N26 Metal-klanten zal het rentepercentage oplopen tot 4%, wat hen verzekert van het beste aanbod dat ze op de Nederlandse markt kunnen vinden. Tot slot wordt de rente dagelijks berekend of opgebouwd en maandelijks uitbetaald, steeds op de eerste dag van de maand. Zo wil N26 haar klanten zoveel mogelijk autonomie geven in de manier waarop ze hun financiën beheren.

“We hebben deze nieuwe manier van sparen al gelanceerd in Duitsland en Spanje, waar we al de dagelijkse bank zijn van de meerderheid van onze klanten. We zijn erg trots om het nu in Nederland te lanceren. We zijn ervan overtuigd dat dit een belangrijke stap is om nieuwe Nederlandse klanten aan te trekken, maar ook om de dagelijkse bank te worden van een meerderheid van onze 400.000 huidige klanten in Nederland”, voegt Jérémie Rosselli toe.

De nieuwe N26 Instant Savings-functie is eenvoudig te gebruiken via het tabblad “financiën” in de N26-app en zal vanaf vandaag geleidelijk worden uitgerold naar Nederlandse klanten die in aanmerking komen. Na de lancering van het crypto-product vorig jaar, maakt N26 haar portfolio van dagelijkse bankdiensten compleet met dit Instant Savings-product. N26 lanceert het product vandaag in Nederland, Oostenrijk, Ierland en Portugal, voordat het aankomende zomer voor de Franse markt wordt uitgerold.

Meer informatie over N26 Instant Savings vind je hier.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie