Movement Gym is geopend

Movement Gym is geopend

Redactie Baaz

Beste sportclub 

Nadat Movement Club drie keer achter elkaar is uitgeroepen tot ‘Beste sportclub van provincie Utrecht’, vullen we met Movement Gym het gat tussen Personal Training en een reguliere sportschool. Wij geloven namelijk dat de juiste omgeving en een persoonlijke benadering de sleutel zijn tot succesvolle resultaten. Daarom bieden we een unieke fitnesservaring waarbij we blijven luisteren naar de individuele behoeften van onze sporters.

Doelen bereiken

Met o.a. een state-of-the-art fitnessruimte, een breed scala aan unieke groepslessen, je eigen personal coach, wellness en zelfs een kapper, hebben we alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Wij nodigen je graag uit om onze gratis proefweek te proberen en te ervaren hoe wij mensen helpen een gezonde levensstijl te bereiken en te behouden.

Over Movement Gym

Movement Gym vult het gat tussen Personal Training en een 'reguliere' sportschool. We bieden 5 verdiepingen aan high-end fitness & health, met onder andere een state-of-the-art fitness ruimte, meer dan 15 unieke groepslessen, je eigen persoonlijke coach, wellness, restaurant en kapper.

Kijk voor meer informatie op de website: www.movementamersfoort.nl/gym

Lees ook: Stilzittende werknemers gaan wel sporten als baas betaalt

Lees ook: Sportende ondernemers presteren beter

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie