Minder vermoeide hersenen met de IMPACT 1000-headsets van EPOS
Minder vermoeide hersenen met de IMPACT 1000-headsets van EPOS

Minder vermoeide hersenen met de IMPACT 1000-headsets van EPOS

Redactie Baaz

EPOS, het wereldwijde premium audio- en videomerk, kondigt vandaag de IMPACT 1000 aan - een on-ear, toekomstbestendige Bluetooth-headset. De IMPACT 1000-serie is de eerste headset die is ontworpen om de uitdagingen van een gesprek in een rumoerige kantooromgeving aan te gaan. Deze headset voor kantoorwerkers zorgt ervoor dat alle partijen in een vergadering gefocust kunnen blijven tijdens een gesprek omdat slechts een minimum aan hersenenergie moet worden besteed wordt aan het luisteren en begrijpen van wat er gezegd wordt.

De IMPACT 1000 van EPOS is ontworpen om de hersenen te helpen de audio te verwerken terwijl ten minste één gesprekspartner zich in een rumoerige omgeving bevindt. Met behulp van hybride adaptieve ANC en een toonaangevende adaptieve stemopname, aangedreven door EPOS AI, kan de hersenvermoeidheid bij alle partijen die deelnemen aan de vergadering worden beperkt. Met behulp van machine learning identificeert de headset welke geluiden in de omgeving van de gebruiker moeten worden onderdrukt en welke geluiden moeten worden versterkt.

 

De voornaamste toeven van de IMPACT 1000-headsets van EPOS zijn: 

  • Aangedreven door de BrainAdapt-technologie van EPOS - EPOS ontwerpt audio-oplossingen die gebouwd zijn op EPOS BrainAdapt, een verzameling baanbrekende technologieën die samenwerken om onze cognitieve prestaties te verbeteren. IMPACT 1000 is gebouwd op EPOS BrainAdapt-technologie om hersenvermoeidheid te verminderen met adaptieve Active Noise Cancellation (ANC) en toonaangevende Voice Pickup powered by EPOS AI, zodat u zeker weet dat uw boodschap overkomt. 
  • Gebruikt EPOS AI om zich aan te passen aan omgevingen - EPOS machine learning technologie scant 32.000 keer per seconde gebruikersomgevingen om storende geluiden te onderdrukken en alleen de relevante geluiden door te laten tot bij de persoon met wie u praat.  
  • Tal van slimme functies - Drievoudige Bluetooth-connectiviteit laat gebruikers met drie apparaten tegelijk verbonden blijven zodat u kunt rondlopen tijdens een gesprek. TalkThrough-functies stellen gebruikers in staat te communiceren met collega’s in dezelfde ruimte zonder de headset te verwijderen, terwijl het 360 busylight aangeeft wanneer gebruikers in gesprek zijn.   
  • Ontworpen voor comfort - Gebruikers ervaren de hele dag draagcomfort met een lichtgewicht ontwerp, zachte kussens, hoofdbandbekleding en Super Wideband voor natuurlijk geluid. Geniet van totaal gebruiksgemak met een contactloze oplaadstandaard, intuïtieve bediening op de headset en een reeks slimme functies.

 

"De IMPACT 1000 is een echte game changer,” zegt Theis Mørk, VP Product Management bij EPOS. “Nu bedrijven de complexiteit van het nieuwe open kantoor moeten opvangen, is het van cruciaal belang om te investeren in producten die op lange termijn voordelen opleveren voor zowel de werknemers als het bedrijfsresultaat. Dankzij onze geavanceerde technologieën is de IMPACT 1000 de ultieme oplossing voor professionals die van de ene call naar de andere hollen. Onze nieuwste toevoeging aan de IMPACT-productlijn is een bewijs van ons streven om duurzame, high-performance oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van de moderne werknemer en luistervermoeidheid verminderen." 

 

Klik hier voor meer informatie over de IMPACT 1000.

Beschikbaarheid: Wereldwijd vanaf juni 2023
Winkelprijs: 269-409 euro (afhankelijk van het model)

*Ecosysteemcertificeringen voor samenwerkingsplatforms zijn in behandeling.

 

LEES OOK: Door slechte audio moeten onze hersenen 35% harder werken om informatie te interpreteren, blijkt uit EPOS-onderzoek

LEES OOK: EPOS: audiotechnologie voor hybride werken, is de slimme investering voor elk toekomstgericht bedrijf

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie