Meer bereiken door jouw fulfilment uit te besteden

Meer bereiken door jouw fulfilment uit te besteden

Redactie Baaz

Door de magazijnwerkzaamheden uit te besteden, creëer je direct meer tijd voor andere werkzaamheden. Veel geautomatiseerde magazijnen maken gebruik van handige software waardoor jouw orders nog sneller verwerkt kunnen worden. De systemen beschikken over sensoren en elektrische mechanismes om al jouw producten snel en direct bij de juiste mensen te krijgen. Meer bereiken met jouw webshop? Kies dan voor het uitbesteden van jouw magazijn.  

Fulfilment uitbesteden? Dit zijn de voordelen

De werkzaamheden in een magazijn uitbesteden aan een ervaren partner met de juiste knowhow brengt verschillende voordelen met zich mee. De producten worden gemakkelijker en sneller verplaatst en opgeslagen. Een geautomatiseerd magazijn is zo afgesteld dat de producten bij binnenkomst direct worden verwerkt. Door de juiste organisatie wordt de order binnen no-time verwerkt. Bestellingen worden vaak de volgende dag nog bezorgd. Daarnaast helpt de software in een geautomatiseerd magazijn ook met het bijhouden van de voorraad.  

De beschikbare ruimte in het magazijn wordt effectief ingericht. Hierdoor kunnen alle spullen zeer vakkundig worden verwerkt. Groeit jouw webshop hard door en blijven de bestellingen binnenkomen? Geen enkel probleem. Een geautomatiseerd magazijn groeit direct met je mee en schaalt ook bij waar nodig. Benut alle kansen!

Goed om te weten

Als je overweegt om jouw orderverwerking en magazijnwerkzaamheden uit te besteden, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Kies te allen tijde voor een goed geautomatiseerd systeem dat ook beschikt over betrouwbare functionaliteiten. Het uitbesteden van jouw magazijn kost geld. Het is een investering en je wilt natuurlijk dat dit ook geld oplevert. Zoek een partner die de totaaloplossing biedt. Concreet betekent dit dat alle logistieke processen met betrekking tot het afhandelen van orders worden verwerkt. Van het moment dat de goederen worden ontvangen in het magazijn tot aan het moment dat de bestelling daadwerkelijk naar de consument wordt verzonden.   

Het uitbesteden van je magazijn is, zoals eerder gezegd, een grote investering. Neem daarom je tijd om de verschillende opties door te nemen. Kies uiteindelijk voor een bedrijf dat het beste aansluit bij jouw onderneming. 

Meer bereiken met WMS software

Wil jij het maximale uit een magazijn halen? Kies dan voor een partner met een aangesloten webshop koppeling. Monta heeft standaard webshop koppeling voor de bekende webshop platforms, maar zij creëren ook een koppeling op maat. Door de toevoeging van een webshop koppeling geniet je van extra voordelen. Je krijgt zo nog meer grip op alle orderprocessen en je behoudt ten alle tijden het overzicht. Door de juiste webshop koppeling aan te laten leggen, krijg je toegang tot real-time webshop data. 

Ontdek de verschillende mogelijkheden!

Wil jij jouw magazijnwerkzaamheden uitbesteden? Bekijk dan eens de website van Monta. Zij beschikken niet alleen over de juiste kennis, maar ook ruime ervaring om jouw orderverwerking tot in de puntjes te verzorgen. Met toonaangevende software creëren zij een totaaloplossing op maat. Profiteer vandaag nog van gestructureerde data en handige adviezen! 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie