Maak kennis met de PEUGEOT 508 SW First Edition

Maak kennis met de PEUGEOT 508 SW First Edition

Redactie Baaz
Terwijl de nieuwe PEUGEOT 508 SW dit jaar voor de allereerste keer aan het publiek wordt getoond op de autosalon Mondial de l’Automobile in Parijs, presenteert PEUGEOT de gelimiteerde serie First Edition.

De gelimiteerde serie PEUGEOT 508 SW First Edition is gebaseerd op het luxe GT afwerkingsniveau en beschikt over gloednieuwe exterieurkenmerken: een glanzend zwarte grillerand, 19” tweekleurige, lichtmetalen Augusta velgen met diamantglans en Grey Dust lak. Er zijn drie carrosseriekleuren leverbaar: Dark Blue, Blanc Nacré en Gris Amazonite. 

De PEUGEOT 508 SW FIRST EDITION wordt aangeboden met de motorisaties PureTech 225 S&S EAT8 en BlueHDi 180 S&S EAT8. Deze zijn gehomologeerd volgens het homologatieprotocol WLTP.

Haute couture-interieur

In het interieur van de nieuwe PEUGEOT 508 SW First Edition zijn decoratieve elementen in Zebrano-look toegepast en combineert de Alcantara® bekleding met zwart handgenaaid leder (met koperkleurige sierstiksels). Deze gelimiteerde versie is uiteraard uitgerust met de PEUGEOT i-Cockpit bestaande uit een compact, met nerfleder bekleed stuurwiel, een hoog geplaatst configureerbaar digitaal display en een 10” capacitief HD touchscreen. Het dynamische karakter van de PEUGEOT 508 SW First Edition wordt nog verder versterkt door een zwarte hemelbekleding, Full LED sfeerverlichting, aluminium pedalen en portierdorpels specifiek voor deze versie. 

Maak kennis met de PEUGEOT 508 SW First Edition
Technologisch arsenaal 

De 508 SW First Edition beschikt over het complete arsenaal aan rijhulpsystemen dat wordt aangeboden op de nieuwe PEUGEOT 508 en de nieuwe PEUGEOT 508 SW. Uniek in dit segment is de Night Vision-functie die in het donker levende wezens vóór de auto waarneemt (tot 200 m, verder dan het bereik van de koplampen).

Opladen van smartphones via inductie is mogelijk, en een digitale radio en het capacitieve 10” HD touchscreen zijn aanwezig. Het touchscreen maakt gebruik van Connect 3D navigatie met spraakherkenning en toegang tot de online diensten van TomTom.

Om het helemaal af te maken is de PEUGEOT 508 SW First Edition uitgerust met het highfidelity audiosysteem FOCAL. Voor deze gelimiteerde uitvoering werkte PEUGEOT met FOCAL samen aan de productie van een exclusieve draadloze koptelefoon, ontworpen door het Peugeot Design Lab, waarmee ook buiten de auto genoten kan worden van de FOCAL® audiokwaliteit.

Maak kennis met de PEUGEOT 508 SW First Edition
Reserveren PEUGEOT 508 SW First Edition

De nieuwe PEUGEOT 508 SW First Edition is vanaf nu te bestellen en kan bekeken worden op een speciale site waarop hij online gereserveerd kan worden. De twaalf Europese landen waar deze gelimiteerde versie op de markt wordt gebracht, hebben allemaal een eigen website voor deze auto. 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie