Nieuwe PEUGEOT 508 SW vanaf januari 2019 te koop

Redactie Baaz
Enkele maanden na de presentatie van de radicale Berline onthult PEUGEOT de SW versie van de nieuwe PEUGEOT 508. Een duidelijk keerpunt.

De nieuwe PEUGEOT 508 SW breekt met codes op de concurrentiegevoelige markt van de D-segment breaks en is geïnspireerd op de wereld van de ‘Shooting Brakes’. Met zijn lage en dynamische silhouet is de PEUGEOT 508 SW een opvallend ontwerp. 

Smalle straatjes

De auto is een geslaagde mix van stoere elegantie en praktisch gemak voor wat betreft ruimte, volume en toegang tot de bagageruimte. Met de nieuwste generatie van de PEUGEOT i-Cockpit en een beperkte draaicirkel voelt deze auto zich overal thuis, in smalle straatjes in de stad, maar ook op de snelweg. 

Uitgebalanceerde onderstel

Het voor Peugeot kenmerkende uitgebalanceerde onderstel zorgt bij de nieuwe PEUGEOT 508 SW ook nu weer voor een opmerkelijk goede wegligging en een perfecte beheersing van de carrosseriebewegingen. Het ontwerp is gericht op efficiëntie, veiligheid en topklasse comfort en staat daarmee garant voor een intense rijbeleving.

De nieuwe PEUGEOT 508 zal worden gepresenteerd op de Mondial de Paris 2018 en vanaf januari 2019 op de Europese markt te koop worden aangeboden.
 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie