LELO doorbreekt taboe rondom mannelijke seksspeeltjes met nieuwe F1S™ V2

LELO doorbreekt taboe rondom mannelijke seksspeeltjes met nieuwe F1S™ V2

Redactie Baaz
Het doorbreken van het taboe en het normaliseren van seks is essentieel voor LELO. Nu is de tijd aangebroken om de mannen het taboe rondom het gebruik van seksspeeltjes en self-love te laten doorbreken. Het wordt hoog tijd dat de onrealistische en ouderwetse mannelijke standaarden aangekaart worden.

Het is een lastige wereld voor mannen met betrekking tot masturbatie. Ook al is de seksindustrie al decennialang gericht op mannelijk genot, als het om seksspeeltjes gaat waren het vrouwen die genoten van hun keuze uit de steeds nieuwe en steeds betere seksspeeltjes. Mannen zijn op dit gebied een beetje het ondergeschoven kindje. Niet alleen zijn seksspeeltjes voor mannen behandeld als een one-size-fits-all-situatie, maar omdat ze als échte man gezien wilden worden, kwamen ze er niet voor uit wat ze in hun nachtkastje hebben liggen. Het gebruiken van sekstoys als man bleek een taboe te zijn. Maar is dit nog steeds zo? Om meer specifieke data omtrent dit onderwerp te verkrijgen, heeft LELO samen met de online datingapp happn een survey opgezet onder 1200 Nederlandse appgebruikers tussen de 18 en 35 jaar. 

Jongere generatie opener over masturberen

Het tekortkomen op dit specifieke gebied duurde lang, omdat mannen het praten over seksspeeltjes als een grote ‘nee’ beschouwden. Een groot deel van onze mannelijke samenleving zag het praten over het gebruiken van seksspeeltjes nog steeds als een taboe. Dit komt voort uit het feit de man van oudsher gezien werd als de bronstige Neanderthaler waarbij soloseks uit den boze is en hij vooral bezig is met het ‘scoren’ van zoveel mogelijk vrouwen. Uit de survey van happn blijkt nu dat de jongere generatie – maar liefst 42% van de mannelijke ondervraagden tussen de 18 en 35 jaar ‒ het niet moeilijk vindt om over seks te praten met hun happn match. Ook zegt 55% van de mannelijke ondervraagden dat masturbatie een normaal onderwerp is en het geen taboe is om hierover te praten. Daarbij moeten we ook niet vergeten dat we nog steeds in een pandemie zitten. In mei 2020 was er een toename van 85% onder de single mensen die meer zijn gaan masturberenUit de survey van happn blijkt dus ook dat 44% van de mannelijke ondervraagden meer dan drie keer per week masturbeert en 16% van de mannelijke ondervraagden elke dag. Daarnaast bestaat de mythe dat alleen single mannen masturberen. Niets is minder waar: maar liefst negen op de tien mannen masturberen, ook in een relatie. 70% van de mannelijke ondervraagden zegt namelijk dat hij weleens een seksspeeltje met zijn partner heeft gebruikt of nog nooit een speeltje gebruikt heeft, maar wel openstaat om het een keer te proberen.  

“We zijn blij dat we de kans hebben gehad om met LELO samen te werken om meer te weten te komen over hoe singles zich voelen, over hun seksleven, alleen of met een partner. Maar uit de resultaten blijkt dat Nederlanders blij zijn met zichzelf, het belangrijk vinden om erover te praten en open-minded zijn”, legt Marine Ravinet, Head of Trends bij happn, uit. 

F1S™ V2: hét perfecte speeltje voor mannen

Tegelijkertijd vervult de renaissance van mannelijke seksspeeltjes een hele reeks behoeften ‒ variërend van gezondheid, immuniteitsboost tot ontspanning. Uit de survey van happn blijkt ook dat 39% van de mannelijke ondervraagden openstaat en nieuwsgierig is om een seksspeeltje te gebruiken tijdens het masturberen. En 37% zegt dat ze al een keer een speeltje gebruikt hebben.

En dit is waar de LELO F1S™ V2 het speelveld in komt. De F1S™ V2 is LELO’s tweede uitstapje naar sekstechnologie als zodanig. Het is de volgende generatie van de ultieme plezierconsole, een peniskoker gemaakt voor sensatiezoekers die optimale bevrediging willen ontdekken. De F1S™ V2 is dubbel zo sterk, heeft vier uniek ontworpen programmavariaties en een zachtere, flexibelere sleeve voor een breed scala aan vormen en maten. De tien zeer gevoelige sensoren kunnen feedback geven over je prestaties via de LELO-app. Met de app kun je de meest plezierige reeks programma’s instellen voor het bereik van je ultieme orgasme. Deze sextech met open interface is uitgerust met tien ultramoderne sensoren voor echte feedback over de prestaties via de LELO-app. De belangrijkste focus van de app is om de gebruiker een optie te geven om zijn persoonlijke programma aan plezier te bouwen.

De LELO F1S™ V2 onderscheidt zich door:

• Slimme mannelijke trainer die draadloos verbinding maakt met de interactieve wereld

• SenSonic™-technologie en ultrakrachtige vibraties voor opwindend plezier 

• Cruise Control™ zorgt voor een constante intensiteit tijdens het spelen 

• 100% waterdicht en oplaadbaar via USB voor mobiel gebruik 

• Eén jaar garantie en tien jaar kwaliteitsgarantie 

Download de iOS- of Android-SDK om je cyber sexy app te ontwikkelen, synchroniseer met de interactieve wereld en laat je seksuele fantasie de vrije loop. 

De LELO F1S™ V2 heeft een adviesprijs van 219 euro en is online te bestellen in het rood en in midnight blue op www.lelo.com/nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie