Easytoys ondertussen de Baaz in de seksindustrie

Easytoys ondertussen de Baaz in de seksindustrie

Redactie Baaz

We hebben allemaal wel eens van Easytoys gehoord. Dat is dan ook niet gek, want het is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Ondertussen is Easytoys zelfs de ‘baaz’ in de seksindustrie. Waar ze klein begonnen is het inmiddels uitgegroeid tot iets groots. Waarom Easytoys zo populair is? Hier zijn meerdere redenen voor. Je leest het hieronder!

Groot aanbod

Waarom Easytoys een van de grootste spelers is in de seksindustrie? Dat hebben ze mede te danken aan het grote aanbod aan artikelen. De webwinkel verkoopt niet alleen sextoys, maar ook lingerie, condooms en andere drogisterij-artikelen. Door dit grote aanbod aan artikelen hebben consumenten veel keuze om hun seksleven te verrijken. Voor iedereen is er dan ook wel iets te vinden dat goed bij hem/haar past. Of je nu voor een sextoy kiest met alles erop en eraan of liever eerst een standaardmodel wilt proberen: je mogelijkheden zijn eindeloos.

Discreet

Het bestellen van sextoys kan best spannend zijn, zeker als je het voor de eerste keer doet. Wat zo fijn is aan Easytoys, is dat zij discreet zijn. Zij zorgen ervoor dat je jouw bestelling gewoon in een blanco doos opgestuurd krijgt, zonder dat hierbij de afzender is vermeld. En dit vinden veel mensen ontzettend fijn, want niet iedereen zit erop te wachten om vragen te krijgen over een pakketje van een erotische webwinkel. Discretie staat bij Easytoys voorop en dit is een andere reden waarom zij zo enorm geliefd zijn in de seksindustrie.

Informatief

Een ander voordeel aan het bedrijf Easytoys is dat zij enorm informatief zijn. Zij doen er alles aan om consumenten zo goed mogelijk te adviseren. Ook vragen beantwoorden is voor hen geen probleem. Als je dus graag anoniem een vraag wilt stellen over een bepaalde sextoy of ander artikel, is dit mogelijk. Je wilt tenslotte wel weten wat het beste bij je past en advies kan hierin heel fijn zijn. Dat zij zo informatief zijn over hun producten is dus zeker positief.

Easytoys is door de jaren heen enorm gegroeid. Waar het begon op een zolderkamer in 2004 is EDC-Retail Group, het moederbedrijf van Easytoys, tegenwoordig Europa’s grootste retailer op het gebied van erotische producten. Easytoys doet er alles aan om het seksleven voor iedereen zo plezierig en fijn mogelijk te maken. En dat lukt tot nu toe zeer goed, want het bedrijf is momenteel niet voor niets de baas in de seksindustrie!

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie