Kampeer & Caravan Jaarbeurs zoekt startups

Kampeer & Caravan Jaarbeurs zoekt startups

Redactie Baaz
De organisatie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is op zoek naar startups met innovatieve producten in de kampeerbranche voor een nieuw initiatief: de Start-up contest.

De winnaar is tussen 11 en 15 oktober te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Op zoek naar slimme kampeeroplossingen

Bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs zijn altijd op zoek naar handige dingen voor onderweg. Dat maakt de innovatieroute over de beursvloer ook zo populair. Alleen, voor net beginnende bedrijven is een beursdeelname vaak te duur. Daar is simpelweg geen budget voor. Daarom is er deze editie de KCJ Start-up Contest.

Inschrijving voor startups open

Startups kunnen zich tot en met zondag 18 juni inschrijven en hun product pitchen in een korte video. Via de Kampeer & Caravan Jaarbeurs website en Facebookpagina kan er vervolgens gestemd worden door onze bezoekers. Dit zijn ervaren kampeerders die precies weten wat hot en happening is in de wereld van het kamperen. 

Vakjury

De uitkomst van de consumentenstemmen wordt gecombineerd met uitkomst van de vakjury. Met daarin de voorzitter van de branchevereniging Kampeer en Caravan Industrie Leo Diepemaat, hoofdredacteur Kampeer & Caravan Kampioen van de ANWB Matthijs de Winter, brandmanager Kampeer & Caravan Jaarbeurs Judith Röling en journalist en trendwatcher kamperen Dick-William Harinck. 

De winnaar krijgt gratis 30 m² op een A-locatie op de beurs en promotie via alle kanalen van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. De winnaar wordt op 14 augustus bekendgemaakt.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie