Je boodschappen tijdens kantooruren: AH op het werk

Je boodschappen tijdens kantooruren: AH op het werk

Redactie Baaz

Al veel ondernemers hebben het ontdekt. De dagelijkse boodschappen af laten leveren op je werk. Voor eigen gebruik thuis of de lunch of borrel op de werkvloer. Albert Heijn doet het.

Dus wil je ook het gemak van online de zakelijke boodschappen bestellen ervaren? Dan is zakelijke klant bij Albert Heijn worden wellicht de juiste oplossing. 

Eenvoudig bestellen

Bestellen gaat simpel. Wanneer je een nieuwe bestelling start kies je als eerste het gewenste bezorgmoment. Je zet alle boodschappen die je nodigt hebt op je lijst en plaatst de bestelling.
 
Toch nog iets vergeten? Geen zorgen, je kunt tot 24 uur voor levering je bestelling nog wijzigen. En op de dag van bezorging kun je het verwachtte bezorgmoment tot op een kwartier nauwkeurig checken op AH.nl. Als je een mobiel nummer hebt ingevuld in je profiel dan stuurt AH je een half uur van te voren ook nog een SMS.
 
Zoals gezegd is de zakelijke service al populair. Vele ondernemers maken gebruik van de bezorgdienst op het werk. Kapsalon Het Haartheater bijvoorbeeld.
 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie