Je als kind voelen tijdens een potje voetbal

Je als kind voelen tijdens een potje voetbal

Redactie Baaz

Vroeger als klein kind, ging je met je familie of vrienden voetballen. Dat is een van die type dingen die je lang blijft herinneren. Als je aan veel mensen vraagt of ze een herinnering van hun jeugd willen opnoemen, dan staat een potje voetballen gegarandeerd ook in het lijstje.

Goede oude tijd

Het komt omdat een potje voetballen hele vredige momenten waren die daarna in je hoofd worden gekoppeld met je jeugd. Op deze momenten maakte niks in het leven meer uit, alleen maar wie er het eerste doelpunt kon scoren. Soms verlangt men ernaar om die ‘goede oude tijd’ te kunnen herleven. Toch is de realiteit van ouder worden erg confronterend. Daarom moet je die kleine momenten van vrijheid en rust blijven koesteren, door niet te vergeten hoe die glorieuze kinderdagen waren. Bijvoorbeeld door te denken aan voetbal.
 

De essentie van een potje voetballen

Een potje voetballen is iets wat bijna iedereen in zijn jeugd wel deed met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Sommigen hadden een groot voetbalveld in de buurt waar ze konden spelen, andere kinderen speelden in de straat voor hun huis en andere zaten bij een voetbalclub. Ook op scholen wordt ontzettend veel voetbal gespeeld in de pauzes. Ook na school op de pleinen werd fanatiek geploeterd. Tijdens voetbal leerde je echt goed samen te werken met andere kinderen aangezien voetbal een echte teamsport is. Bij een potje voetbal is goed samenspel een van de belangrijkste aspecten om te zegevieren. Als kind leerde je tijdens het spelen ook samenwerken.
 

Breng oude herinneringen terug

Veel mensen zouden er alles aan doen om zich weer als kind te voelen. Om alle zorgen van het drukke volwassen leven even achter zich te laten. Hoe goed zou het voelen om net als vroeger gewoon weer door de tuin te rennen en je weer helemaal vrij te voelen. Met een voetbaldoel in je tuin breng je het voetbalplezier van vroeger weer terug in je leven. Na een drukke dag is het ontzettend leuk om met het hele gezin gezellig een potje voetbal te spelen. De stress en alle zorgen zijn dan even niet belangrijk en je kunt je helemaal focussen op het spel en plezier hebben.
 

Creëer oude herinneringen opnieuw

Hoe herleef je nou die goede oude voetbaldagen? Het antwoord is vrij simpel. Schaf een voetbalgoal aan en ga weer spelen. Zo is er een stalen voetbaldoel voor de gevorderden, maar zijn er ook voetbaldoeltjes gemaakt van aluminium, voor kleintjes die nog niet zo hard schieten. Op voetbalgoals.nl kun je een voetbaldoel of rebounder kopen. Je kunt er het doel uitkiezen dat het beste bij je past. Op voetbalgoals.nl worden niet alleen verschillende goede doelen verkocht, maar ook hele handige doelnetten die je eenvoudig kunt vestigen op je voetbaldoel.

Lees ook: Succesvolle kinderen beloon hun inzet 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie