ISE 2019: hét topoverzicht

ISE 2019: hét topoverzicht

Redactie Baaz

Terwijl de primeurvonk van tech-gigant CES 2019 nog volop het ooglid brandt, ving van de week ISE 2019 aan. Om te verzuipen in een zee aan nieuws hoef je niet ter plekke aanwezig te zijn. Kies je ervoor om het megacongres vanuit huis of kantoor te volgen, dan is een overzicht van wetenswaardigheden en highlights vrijwel van levensbelang. We schieten te hulp.

ISE is gigantisch, jaar in jaar uit. Op die regel is ISE 2019 geen uitzondering. Vóórdat we überhaupt een partij noemen: grijp de smartphone en download de ISE 2019 app. Ontworpen voor verdwaalde beursgangers, biedt de applicatie een plattegrond van de beursvloer. De informatie die daarbij gegeven wordt is eveneens nuttig voor thuisvolgers.

2018.

ISE 2019

Enerzijds bruist ISE 2019 van de kwaliteitsintroducties; anderzijds biedt het evenement een platform voor trendy, half afgewerkte ideeën – soms nauwelijks een volwaardig product te noemen. Je bent altijd vrij om een zoveelste salespitch te negeren. Blijf echter optimistisch. Een zoveelste netwerkbabbel kan leiden tot niets; evengoed tot een kennismaken met dé oplossing van de toekomst.

Ter inleiding: een kort overzicht van partijen en oplossing waarvan innovatie te verwachten valt, ofwel, de must-sees.

LEES OOK: Heliview Industrial Cyber Security 2019

Lifesize | Aan het voorfront van de moderne communicatie: Lifesize biedt een brede selectie communicatieoplossingen, zij dat als hardware (video-apparatuur) of software (UC-applicaties). Absoluut een standbezoek waard, los van voorinteresse. 

Samsung | Bezoekers van ISE 2019 krijgen de kans om de toekomst van display-signage te ervaren. Samsung laat verschillende krachtige displays zien die zijn ontworpen om bedrijven te helpen de beste content aan hun doelgroep te laten zien. Zo introduceert Samsung de eerste 8K HDR-technologie voor LED signage en is de indrukwekkende ‘The Wall’ te aanschouwen op ISE 2019: een 8K display van maar liefst 292 inch.

Cisco | IoT-innovator Cisco introduceert met Webex Teams een vlot ontwikkelend platform voor chat- en videocommunicatie. Unified communications ontmoet projectmanagement, inclusief filesharing en whiteboarding. Webex Teams rust op SIP, biedt videoconference-mogelijkheden en wordt ontwikkeld door een gerenommeerde partij.   

BenQ | Screendeling zónder stuursoftware? Vergelijkbaar met de Barco Clickshare, presenteert BenQ InstaShow. De device stelt gebruikers in staat om in een handomdraai schermweergaven te vertonen op een beeld naar wens. Eén device; één topfunctie.

iiyama | Dit jaar zal iiyama haar nieuwste professionele AV oplossingen tonen, waaronder interactieve LFD's en professionele 'open frame' touchscreens. Tijdens ISE 2019 hebben bezoekers de kans om het grote aanbod van iiyama display innovaties te ervaren. 

Crestron | Crestron ontwikkelt hardware voor uiteenlopende zendzaken, met name rondom radiocommunicatie. De partij pusht een reeks concepten en ideeën rondom voor Skype, MS Teams, en Zoom-ontwikkelde hardware, welk de communicatie van de toekomst zomaar zouden kunnen leiden.

Yamaha | Items als de CS-700 all-in-one soundbar dienen als ultieme oplossing voor UC-conferentiegesprekken en dergelijke kamercommunicatie. De audio-ontwikkelaar bewijst mogelijk zijn flexibiliteit in een markt waar UC de komende tijd dicteert.

Joan | Softwaresysteem voor het inplannen van meetings. Via intuïtieve interfaces en een prettige weergave van data kunnen grootbedrijven enorme kosten en tijd winnen op het vlak van kantoor- en meetingsmanagement. Synct met G Suite, Office 365, Microsoft Exchange en dergelijke planoplossingen, zodat medewerkers zonder initialisatie of onderhoud Joan’s overzichtsvoordelen kunnen nuttigen.

Sennheiser | Op ISE 2019 zal Sennheiser de tweede generatie van de innovatieve TeamConnect Ceiling tonen. Met deze vooruitsrevende plafond-microfoon kun je iedereen in de ruimte duidelijk verstaanbaar maken tijden confrecen-calls. Dit dankzij 'adaptive beamforming', een technologie waardoor de microfoons automatisch focusen op degene aan het woord.

Let wel, het enorme aanbod betekent dat we beperkt zijn. De bezoekwaardige stands reiken verder dan hier vermeld. Een volledige overzicht van exhibitionisten en bijbehorende locaties vind je via ISE 2019.  

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie