iPhone 4 met 100 nieuwe functies

iPhone 4 met 100 nieuwe functies

Redactie Baaz
Apple's nieuwste minikantoor voor de handpalm is uit: de iPhone 4 heeft maar liefst 100 nieuwe functies. Een bloemlezing van de belangrijkste zakelijke mogelijkheden.

Met een beeldscherm als belangrijkste instrument is het fijn te weten dat het nieuwe zogenoemde Retina-display scherper is en beter is af te lezen dan de eerdere smartphones van Apple.

De 5-megapixelcamera is vooral voor het maken van foto's, of het filmen in hd-kwaliteit. Het materiaal kun je later gebruiken bij presentaties of een impressie van een locatie. Zo blijft de Apple niet alleen nuttig op kantoor en thuis, maar ook op bijvoorbeeld een bouwplaats. 

Met de tweede camera aan de voorzijde is de iPhone 4 ideaal voor mobiele beeldvergadering met collega's, al dan niet via een webvergaderfunctionaliteit of Skype. Met de camera aan de voorzijde op je zelf gericht zie je op het display je gesprekspartner.

De iPhone 4 is voor het eerst echt multitasking, waardoor je meerdere applicaties tegelijkertijd en soepeler kunt gebruiken dan voorheen. Dan is zeker handig voor het zakelijk leven.

Verder op de jongste smartphone natuurlijk veel zaken die al eerder konden, zoals de toepassing van een routenavigator, een documentenlezer en meer. Op de iPhone 4 zit alles net wat beter in elkaar dan voorheen en daarom is Apple's nieuwste hebbeding ook een goede zakelijke partner. Die kost je in de Verenigde Staten minstens 167 dolllar met een AT&T-abonnement voor de versie met 16-GB-opslagruimte. De Europese prijzen worden later bekend.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie