Internationale start-up borrel Silicon Drinkabout naar Amsterdam

Internationale start-up borrel Silicon Drinkabout naar Amsterdam

Redactie Baaz

De succesvolle netwerkborrel voor startups, Silicon Drinkabout, maakt aankomende vrijdag haar Amsterdamse debuut in VondelCS in het Vondelpark.

Elke vrijdagmiddag wordt in een van de vijftien deelnemende steden over de hele wereld een Drinkabout georganiseerd. De netwerkborrel is ontstaan in Londen en breidde al snel uit naar Berlijn, Kopenhagen, Dubai, Manchester en nu dus ook naar Amsterdam. Het doel van de netwerkborrel is lokale startups nader tot elkaar brengen. Gregor Noltes, mede-organisator, wil met het initiatief de Amsterdamse Startups op een informele manier tot elkaar brengen: ‘Drinkabout staat in het internationale startup-ecosysteem bekend als de beste en leukste borrel voor en over startups. De startup-wereld in Amsterdam daarentegen voelt soms wat verdeeld.’

De Silicon Drinkabout is een initiatief van het Londense 3beards, dat zich inzet voor de snelle groei en goede contacten tussen startups. In Nederland wordt de Drinkabout georganiseerd door Adine Rooyackers (JAR content), Remco Janssen (Proudly Presents, Silicon Canals) en Jan-Jaap Verhoeve (Leapfunder, Startupbootcamp). Ook de organisatoren van Amsterdam Startups Drinks hebben zich bij de Silicon Drinkabout aangesloten.

Meer informatie over de Silicon Drinkabout kun je hier teruglezen.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie