Internationale finale Get in the Ring

Internationale finale Get in the Ring

Redactie Baaz

De Olympische Spelen voor startups, zo wordt de internationale finale van Get in the Ring ook wel genoemd. Op vrijdag 21 november wordt tijdens deze finale in Rotterdam bekend wie zich de winnaar mag noemen.

Wereldwijd hebben 2000 startups uit 64 landen gestreden voor een plek in de finale van Get in the Ring. Van alle deelnemers zijn er na winst in nationale en regionale finales nog acht startups over. De afgelopen dagen hebben de regionale finales plaatsgevonden en zijn de finalisten uit de regio’s Afrika, Azië, het Midden Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en Europa bekendgemaakt. Snappcar was de Nederlandse inzending voor de regionale eindstrijd op 17 november in Duitsland. Jammer genoeg won Snappcar deze strijd niet, Templafy uit Kopenhagen won deze strijd en staat vrijdag in de finale en neemt het op tegen de andere zeven finalisten uit onder meer Griekenland, Egypte, Indonesië en Zuid-Afrika.

Finale

Vrijdag 21 november pitchen de acht finalisten hun idee voor vier ‘Champions’ en een publiek dat bestaat uit duizend ondernemers, investeerders en toppers uit overheid en bedrijfsleven. De jury wordt gevormd door de ‘Champions’ Morten Lund (o.a. geïnvesteerd in Skype), Lauren Maillian Bias (serial entrepreneur en investeerder), Howard Lindzon (o.a. geïnvesteerd in TweetDeck) en Zsolt Lavotha (voorzitter Monaco Private Equity and Venture Capital). Samen met het publiek maken zij uit wie de Olympische Spelen voor startups wint.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar via deze site. Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je toch de finale volgen? Bekijk dan de livestream via deze link

Kijk hier voor meer informatie over Get in the Ring.

Foto © getinthering.co

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie