Interieur Volkswagen ID.3 gelekt

Fenna Kiebert
De Volkswagen ID.3 is al langer onthuld en het prototype is grotendeels al bekend. Nu zijn er ook beelden van het interieur opgedoken. 

Duitse reclamespot

Er was online heel kort een video van een Duitse reclamespot van Volkswagen te vinden. Waarschijnlijk was het publiceren van de video een foutje, want alles is compleet van het internet verwijderd. In de video waren beelden te zien van de nieuwe Volkswagen ID.3 én zijn interieur. Bij een Frans forum is de video onderschept, voordat hij van het internet verdween. Zo zijn er enkele screenshots gemaakt, zodat het interieur alsnog te zien is.

LEES OOK: Bentley 100 jaar: zie hier de EXP 100 GT

Testrit Volkswagen ID.3

Bij AutoWeek mocht er al een rondje in de nieuwe Volkswagen ID.3 gereden worden. Helaas mochten er toen ook geen foto’s van het interieur gemaakt worden, dus we moeten het met de beschrijving doen. Wat zij over het interieur te zeggen hebben: ‘De ID.3 heeft een trapeziumvormig display die als een satelliet op de stuurkolom staat. De daarin geïntegreerde draaiknop rechtsboven zorgt voor de transmissie en er is een groot centraal display dat naar de bestuurder gedraaid staat.’ De screenshots bevestigen deze beschrijving. Het centrale scherm op de middenconsole ‘hangt’ los van de rest en bevat  veel voorzieningen zoals de klimaatregeling.

Tijdens de komende IAA die van 12 tm 22 september plaatsvindt in Frankfurt, kunnen we het hele dashboard bewonderen.

afbeelding van Fenna Kiebert

Fenna Kiebert | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fenna