Informer wil ondernemers meer inzicht bieden in de cashflow

Informer wil ondernemers meer inzicht bieden in de cashflow

Redactie Baaz
In december van 2014 lanceerde Informer software haar online boekhoudpakket, vandaag verschijnt de eerste update die ondernemers meer inzicht moet bieden in de cashflow en openstaande facturen.

De software krijgt er twee nieuwe functies bij en de chatondersteuning is vanaf nu ook ’s avonds beschikbaar. Allereerst de Informer Cashflowcheck. Deze nieuwe functie laat ondernemers snel inzicht krijgen in hoe hun bedrijf er echt voor staat. Goed zicht op de cashflow is essentieel voor goede bedrijfsvoering en met de Cashflowcheck zie je in één oogopslag waar jouw cash deze maand heen is gegaan. Ook onbetaalde facturen leveren vooral kleine ondernemers nog problemen op. Om hier beter inzicht in te krijgen lanceert Informer het SnellerBetaald-systeem.

Sneller betaald

Volgens onderzoek van Atradius staat bij het Nederlandse mkb na 31 dagen nog een derde van de betalingen uit. Met het SnellerBetaald systeem wordt de ondernemer begeleid om op vaste punten herinneringen en aanmaningen te sturen en krijgt hij of zij meteen overzicht wat er nog open staan en bij welke klant. Wanneer klanten het systeem goed volgen, moet dit ook leiden tot snellere betalingen, aldus Informer.

’s Avonds doorwerken

Omdat de meeste ondernemers ook ’s avonds nog aan het werk zijn is de helpdesk van Informer vanaf nu ook maandag tot en met donderdag tot 21.00u bereikbaar. Daarnaast is er vanaf nu ook de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen via de chat. Meer informatie kun je vinden op www.informer.nl.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie