Husky Marketing Planner: software voor en door marketeers

Redactie Baaz
De grootste zorg van marketeers, is vaak dat ze te weinig tijd hebben voor 'the fun part'. Er wordt vaak geploeterd in Excel, waardoor men de controle over alle marketing management taken verliest.

De oplossing? Husky Marketing Planner. Husky is een gebruiksvriendelijke project management software. In Husky wordt alle data gecentraliseerd in één handige tool, die zichtbaar is voor alle marketingteamleden. Voor marketeers, door marketeers.

Behoud het overzicht

Het bedrijf is opgericht vanuit een probleemgerichte aanpak. 'De problemen qua planning in marketingafdelingen zijn universeel,' aldus CEO Peter Desmyttere. 'We werken proactief en lokaal (in België en Nederland). We combineren hierbij technologie met training. Maar we hebben ondertussen al klanten van over de hele wereld die bij ons kwamen aankloppen.'

Husky is momenteel nog rond de 4 founders opgezet, maar ze zijn heel ambitieus. 'Digitalisering staat heel hoog op de agenda bij veel marketingteams,' zegt Peter Desmyttere. 'We zitten nu in ons tweede jaar. Ons eerste doel is om marketeers te inspireren, en vooral om onze bestaande klanten gelukkig te houden.'

Marketeers verspillen heel wat tijd aan marketing planning organisatie. De tool bundelt strategie, het communicatieplan, projecten, taken, budget, resultaten en notities in één tool, en creëert zo een handig overzicht. Husky is anders dan andere project management tools, omdat ze juist vertrokken is vanuit het oogpunt van marketeers. De complexiteit van marketing en communicatie waren de basis voor het product.

Wat met mijn Excel-sheets?

Hoewel er betere alternatieven bestaan, staan marketeers vaak weigerachtig tegenover het afstappen van Excel. Excel wordt dan ook voor van alles gebruikt: takenlijsten, budgetopvolging, paginaverdeling van publicaties en ook voor de planning van projecten. Maar laat een digitale tool nu net veel gemakkelijker zijn daarvoor. 

In deze whitepaper lees je waarom Excel zo fantastisch is, maar ook en vooral wat de voordelen zijn van een digitale tool ter vervanging.
 

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie