Hoe personalisatie van verzendmateriaal jouw merk onderscheidt en klantbinding versterkt
Ruim assortiment aan verpakkingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit

Hoe personalisatie van verzendmateriaal jouw merk onderscheidt en klantbinding versterkt

Redactie Baaz

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om producten op een veilige en efficiënte manier te verzenden. Kartonnen dozen en andere verzendmaterialen zijn dan ook onmisbaar in vrijwel iedere webshop of distributiecentrum. Bij Profipack kun je terecht voor een ruim assortiment aan verpakkingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar dozen, tape, opvulmateriaal, enveloppen of pallets, bij Profipack vind je het allemaal. Door deze producten in grote hoeveelheden in te kopen, profiteer je bovendien van voordelige prijzen en betaal je bij een bestelling vanaf € 99 geen verzendkosten meer.

Advies verzendmateriaal op maat

Bij het inkopen van verpakkingsmaterialen is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en kwetsbaarheid van je producten. Zo dienen breekbare voorwerpen op een zorgvuldige manier te worden ingepakt, terwijl grotere producten juist voldoende ruimte nodig hebben om beschadigingen te voorkomen. Voor het verzenden van kleine producten die best tegen een stootje kunnen of kleding bijvoorbeeld, is verzendzakken kopen vaak al voldoende. Het team van Profipack staat je graag bij met deskundig advies om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste verpakkingsmaterialen in huis hebt. Bij Profipack kun je niet alleen rekenen op hoogwaardige kwaliteit en deskundig advies, maar ook op een uitstekende service. Zo worden bestellingen voor standaard verzendmaterialen die voor 16.00 uur worden geplaatst, de volgende dag al geleverd. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende garantie en retourrecht, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en service.

Let ook op duurzaamheid

Bij Profipack staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom biedt het bedrijf ook een breed scala aan duurzame verpakkingsmaterialen aan. Denk hierbij aan gerecycled karton, biologisch afbreekbare folies en papieren tape. Door te kiezen voor duurzame verpakkingsmaterialen, draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar creëer je ook meer bewustzijn onder je klanten. Als duurzame ondernemer kun je bij Profipack bijvoorbeeld ook terecht voor gebruikte kartonnen dozen. Deze tweedehands dozen zijn gemaakt van stevig dubbelgolfkarton en worden eerst grondig gecontroleerd voordat ze worden aangeboden. In veel gevallen gaat het om nieuwe dozen met kleine foutjes, die nog prima een tweede ronde mee kunnen. Het gebruik van tweedehands verpakkingen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je bent namelijk goedkoper uit dan bij de aanschaf van nieuwe dozen. Zo kun je op een duurzame en betaalbare manier verpakken en verzenden.

Gepersonaliseerd verzendmateriaal ook mogelijk

Bij Profipack kun je tenslotte niet alleen standaard verzendmateriaal inkopen, maar ook gepersonaliseerde verpakkingen en verzendmaterialen bestellen met jouw eigen logo en bedrukking in de juiste PMS kleuren. Dit geeft niet alleen een professionele uitstraling aan jouw producten, maar kan ook bijdragen aan de herkenbaarheid van jouw merk. Bijna alle producten die Profipack aanbiedt zijn geschikt voor personalisatie, zoals kartonnen dozen, plastic zakken en verschillende soorten tape. Mocht jouw gewenste product er niet tussen staan, neem dan contact op met Profipack om de mogelijkheden te bespreken. De levertijd bedraagt 2 tot 9 weken na akkoord van de drukproef.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie