Groeiend aantal studenten opgeleid met Exact Online

Redactie Baaz
Er is sprake van een groeiend aantal studenten dat is opgeleid met Exact Online: sinds 2009 hebben meer dan 100.000 studenten gedurende hun studie met het programma leren werken. Verwacht wordt dat hier dit jaar nog eens 25.000 studenten bijkomen.

Exact Online standaard voor bedrijfsadministratie

Exact ziet gratis software verstrekken aan studenten en opleidingen als een mooie manier om de organisatie onder de aandacht te brengen bij de nieuwe generatie. Daarnaast maakt het de kans groter voor klanten om personeel aan te trekken dat al met de oplossingen is opgeleid. Met de onderwijsregeling zet Exact met Exact Online de standaard voor het doen van de bedrijfsadministratie.

Verschillende onderwijsniveaus

Om voor scholen de drempel te verlagen Exact Online in te zetten bij opleidingen, is in samenwerking met educatieve uitgeverijen lesmateriaal ontwikkeld. Dat is gericht op verschillende onderwijsniveaus en opleidingen. Denk daarbij niet alleen aan financiële opleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau, maar ook aan MBO Manager Transport & Logistiek en MBO Horeca Ondernemer Manager. En sinds vorig leerjaar worden ook vmbo-leerlingen opgeleid met Exact Online Boekhouden.

LEES OOK: De Exact Winter Release '19 is live

Docenten ontzorgen met Exact Online

Niet alleen het boekhoudprogramma maar alle Exact Online-oplossingen verstrekt Exact gratis aan opleidingen en studenten. Zo leren logistieke studenten werken met Exact Online Handel, technische studenten met Exact Online Productie en commerciële studenten met Exact Online CRM. Verder worden ook Exact Online Projectmanagement en Exact Online Salaris educatief gebruikt. Op die manier worden zoveel mogelijk studenten bereikt en worden  tegelijkertijd docenten ontzorgd.

afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie