Gimber introduceert Sweet Lilly: een exotische schone  die deze zomer extra pittig en boordevol passie maakt

Gimber introduceert Sweet Lilly: een exotische schone die deze zomer extra pittig en boordevol passie maakt

Redactie Baaz

Summer babes are made in winter. Dat weten ze bij GIMBER maar al te goed. Dit voorjaar breidt GIMBER haar assortiment van non-alcoholische drankjes uit met een nieuw exotisch gemberconcentraat genaamd: Sweet Lilly. Zoals je van het Belgische label gewend bent is dit natuurlijke drankje, net als de andere smaken, gemaakt met uitzonderlijk geselecteerde producten die bijdragen tot een ultieme smaakbeleving en een gezonde levensstijl. 

Het geheim van de nieuwe smaak? De zomerse ingrediënten passievrucht, kurkuma én ananas zorgen bovenop de biologisch kwalitatieve gember voor een exotische explosie aan smaak. Alsof de zomer op je tong piest. Het drankje is wederom verpakt in een prachtige fles die niet misstaat in je keuken, in je strandtas of op de boot. De nieuwe smaak is vanaf 2 mei verkrijgbaar. Precies op tijd voor het perfecte proost moment in de zon met vrienden.

A sip of summer - 15 minute get away

Verwen jezelf met een exotische onderbreking die je doet wegdromen naar de zomer. De geur van zonnebrand of het gevoel van zout op je huid. Met Sweet Lilly creëer je in no-time een 15 minute get away vanaf je balkon, keukentafel of bureau. Hoe je de nieuwe GIMBER drinkt? Voor de Perfect Serve mix je 30ml Sweet Lilly met 200ml fris spuitwater. 

Aloha: Sweet Lilly

Hello Sweet Lilly! De naam Sweet Lilly refereert niet alleen aan de oorspronkelijke Hawaiiaanse naam van een passievrucht namelijk ‘Lilikoi’. Maar is ook een ode aan de dochter van GIMBER’s founder Dimitri.

De GIMBER family: Belgisch met internationale allure

GIMBER is inmiddels een welbekend en hip gemberconcentraat. Founder Dimitri Oosterlynck perste en bottelde vier jaar geleden eigenhandig de eerste vijfentwintig flessen GIMBER vanuit zijn eigen garage. Intussen is GIMBER razend populair en verkrijgbaar in onder andere Amsterdam, Helsinki, Londen, Wenen, Parijs, Milaan en New York. Naast Sweet Lilly zijn er nog twee andere GIMBER-varianten in het vaste assortiment:  

  • GIMBER N°1 Original: biologisch gemberconcentraat met citroen, kruiden en specerijen.
  • GIMBER N°2 BRUT: gemberconcentraat met citroentijm, biologische yuzu, minder suiker en de kenmerkende kick van GIMBER.

Verkoopinformatie 

Sweet Lilly is vanaf 2 mei verkrijgbaar. Je vindt GIMBER online en bij geselecteerde concept stores, biowinkels en fine food/delicatesse winkels. De nieuwe smaak is beschikbaar in een 200 ml (adviesprijs €13,95) en 500 ml fles (adviesprijs €22,95). 

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie