Genoeg van die saaie, strakke vergadertafel? Woodend! biedt hip alternatief

Genoeg van die saaie, strakke vergadertafel? Woodend! biedt hip alternatief

Redactie Baaz

Ben je op zoek naar een alternatief voor de Ikea-standaard? Dan is het het waard om een bezoekje te brengen aan de Woodend!-studio. Van diverse soorten hout maken zij de meest uiteenlopende meubelen, verkrijgbaar vanuit voorraad en op maat gemaakt.

Van boomstammen maakt Woodend! Platen uit een stuk vanwaar zij allerlei soorten meubelen maken. Bij het creëren van meubilair wordt rekening gehouden met het materiaal zelf. Dat wordt ook duidelijk uit de manier waarop zijzelf over hout praten: 'Hout, de ultieme low-tech grondstof, heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op mensen. Zien is niet genoeg. Hout wil je voelen, ruiken en soms zelfs strelen. Hout straalt warme uit. Hout leeft.'

Op de website van de studio vind je een grote diversiteit aan houtsoorten waaruit ze boomstamtafels kunnen maken. Ook losse planken zijn te bestellen bij Woodend!. Op hun website tref je uitgebreide portfolios met allerlei mogelijkheden voor soorten meubilair aan. Ook kun je er meer lezen over allerlei houtsoorten en de oorsprong van het hout, en contact opnemen voor op maat gemaakte oplossingen van hout.

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie