Geef een heerlijke zalm-taste box voor Pasen!

Geef een heerlijke zalm-taste box voor Pasen!

Redactie Baaz

Wilt u wat leuks doen met Pasen voor uw team of relaties? Speciaal voor de paasdagen heeft De Kaviarist een heerlijke zalm-taste box samengesteld met drie verschillende zalmen: Excellent, Rooihout en Red Sockeye. Het ideale cadeau voor uw team, relaties of gewoon lekker voor thuis. Met dit zalm trio geeft u een heerlijke smaakbeleving cadeau. Naast de zalm is er keuze uit een Chardonnay, Chablis of Champagne om het pakket compleet te maken.

kaviarist, de kaviarist, kaviaar, zalm, excellent salmon, zalmgeschenken, relatiegeschenken, Pasen

Onze eitjes zijn ook Paaseitjes….

Dat is nog eens een lekker paaseitje! Het ziltige gecombineerd met een zacht gekookt eitje. Pasen is mooi en feestelijk en daar hoort een eitje met kaviaar zeker bij.

Geniet van de heerlijke Keluga Amour kaviaar en kijk ook even naar de selectie champagne van het prachtige huis Vilmart&Cie.

kaviarist, de kaviarist, kaviaar, zalm, excellent salmon, zalmgeschenken, relatiegeschenken, Pasen

De Kaviarist

De Kaviarist staat bekend om jarenlange ervaring in de luxe wereld van de visgeschenken. De luxe producten zijn van een hoge kwaliteitsstandaard waarbij geen concessies worden gedaan in zowel de kwaliteit van het product als de gegeven service. De geschenkdozen zijn een feest om te ontvangen en daardoor ook om te geven. Inmiddels hebben we ons assortiment verder ontwikkeld en uitgebreid. Zo hebben we de Rooihout en wilde zalm getrancheerd en kleiner verpakt en is onze Gravad Lachs saus weer terug op de kaart. Deze nieuwe producten vindt u nu terug in onze paasbox.

De zalmen van De Kaviarist worden verantwoord bereid in een kleine rokerij. Ze worden met de hand gezouten en traditioneel op hout gerookt. De unieke trancheermethode levert de zalm zonder rook laag en vetrand zodat alleen het beste (de filet) overblijft in mooi gesneden plakjes. De zalmen bevatten geen conserveringsmiddelen, toegevoegde smaak- en/of kleurstoffen. Ze heten dan ook niet voor niets: Excellent Salmon.

Bekijk en bestel een lekkere box voor Pasen op www.dekaviarist.nl

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie