Geef een heerlijke paasbox cadeau!

Redactie Baaz
Pasen is normaal een lekker een paar dagen thuis of er even uit. Met het thuiswerken is het dit jaar toch meer een lang weekend ‘thuis zonder werk’. Maar jij kunt ervoor zorgen dat je werknemers of relaties toch echt even kunnen genieten: geef ze een heerlijke paasbox cadeau!

Onze paasboxen

Speciaal voor Pasen heeft De Kaviarist een aantal boxen geselecteerd om heerlijk van de excellente zalm te genieten. De Kaviarist levert dus niet alleen maar eindejaarsgeschenken! Vanaf nu kun je ook shoppen voor Home & Weekend. Tevens leveren we pakketten voor zoom -en team meetings. De Kaviarist doet vooral waar zij goed in zijn namelijk zalm & kaviaar en blijven daarbij Loyal to Quality.

Bekijk en bestel de paasboxen tot 31 maart 12:00 op www.dekaviarist.nl

De Kaviarist

De Kaviarist staat bekend om jarenlange ervaring in de luxe wereld van de visgeschenken. De luxe producten zijn van een hoge kwaliteitsstandaard waarbij geen concessies worden gedaan in zowel de kwaliteit van het product als de gegeven service. De geschenkdozen zijn een feest om te ontvangen en daardoor ook om te geven. Inmiddels hebben ze hun assortiment verder ontwikkeld en uitgebreid. Zo hebben ze de Rooihout en wilde zalm getrancheerd en kleiner verpakt en is de Gravad Lachs saus weer terug op de kaart. Deze nieuwe producten vind je nu terug in onze paasboxen en straks in onze weekend pakketten.

De zalmen van De Kaviarist worden verantwoord bereid in een kleine rokerij.  Ze worden met de hand gezouten en traditioneel op hout gerookt. De unieke trancheermethode levert de zalm zonder rook laag en vetrand zodat alleen het beste (de filet) overblijft in mooi gesneden plakjes. De zalmen bevatten geen conserveringsmiddelen, toegevoegde smaak- en/of kleurstoffen. Ze heten dan ook niet voor niets: Excellent Salmon.

Geef een heerlijke paasbox cadeau!

  • Verras je relaties en of medewerkers met Pasen.
  • Bestel tot 31 maart 12:00 en wij regelen dat ze echt kunnen genieten
  • Bekijk en bestel de paasboxen verkrijgbaar vanaf slechts € 45,-
  • Onze boxen worden met een speciale koerier gekoeld afgeleverd op elk gewenst adres!
afbeelding van Redactie Baaz

Redactie Baaz | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie