Frühstuk introduceert complete familie wintersportreizen met snowpair

Frühstuk introduceert complete familie wintersportreizen met snowpair

Redactie Baaz

Frühstuk presenteert compleet ontzorgde familie wintersportreizen inclusief oppasservice. Ouders die de pistes willen verkennen, van de après-ski willen genieten of de dag ontspannen willen beginnen in de sauna kunnen vanaf nu een skivakantie met snowpair boeken. Het toonaangevende reisbureau Frühstuk biedt de compleet verzorgde skivakantie naar Oostenrijk eind maart 2024 voor het eerst aan. De kindvriendelijke skivakantie is inclusief verblijf in het prachtig 4-sterren Hotel ‘Adler Resort’ in Hinterglemm, met toegang tot de wellness. Zo worden gezinnen compleet ontzorgd tijdens hun skivakantie. 

Naast het organiseren van familiereizen, organiseert Frühstuk op maat gemaakte vakanties voor bedrijven. De grootste aanbieder van bedrijfswintersport reizen in Nederland is opgericht in 2014 met de overtuiging dat een vakantie in de sneeuw een volledig ontzorgde belevenis moet zijn. Het nieuwe concept sluit volledig aan bij de missie van Frühstuk.

Familie im Schnee

De gezinsreis is in de periode van 28 t/m 31 maart 2024. De vakantie specialist voor gezinnen en bedrijven uit Amsterdam streeft ernaar om elk aspect tot in de puntjes te regelen. Thomas Stuiver, Head of Operations Frühstuk, licht de lancering toe: “Het plannen van een skivakantie is voor veel ouders een stressvolle periode. Wij bieden een skivakantie die perfect is afgestemd op gezinnen. De ontspannen ervaring staat centraal. Ons doel is dat ouders zich zo min mogelijk zorgen maken, voor een heel scherp tarief! We zorgen voor het benodigde skimateriaal en schakelen een snowpair in voor de kinderen, waardoor de hele familie maximaal kan genieten van de vakantie.” 

Herinneringen maken

Een vakantie draait om het creëren van herinneringen met het gezin. “Bij aankomst in het hotel staat het skimateriaal klaar en kan de pret direct beginnen,” aldus Stuiver. De reis wordt van A tot Z geregeld, waardoor ouders zich kunnen concentreren op het gezin en het maken van mooie herinneringen met elkaar. De Frühstuk-reisleiding staat gedurende de hele vakantie klaar als aanspreekpunt. 

Gratis kinderskipas 

Deze volledig verzorgde wintersport tijdens het paasweekend is er al vanaf €390. In dit pakket zitten dan 3 overnachtingen voor 2 volwassenen én 2 kinderen t/m 5 jaar incl. ontbijt. Voor kinderen t/m 5 jaar is de skipas daarnaast altijd gratis. Speciaal tijdens het paasweekend krijgen ook kinderen tussen de 6 en 16 jaar een gratis 4-daagse skipas (bij aankoop van een 4-daagse skipas voor volwassenen). Hiermee kunnen gezinnen samen optimaal genieten van de pistes!

 

Redactie Baaz
Door: Redactie Baaz
Redactie

Redactie Baaz

Redactie